זה אומר שאמרו לך שיעבוד? אני מאמין שלא אמרו לך כלום ואתה קצת מתפלא לכן חשוב שתדע שהיום רוב מוחלט של הניידים מגיעים עם חיבור משולב.כיח שקניתי את האוזניות לא אמרו לי שצריך מפצל חיבר
בקשר לזה אני מאמין שכן, אתה לא חייב להזמין מחו"ל אפשר גם לקנות כאן בארץ אם לא כזה בדיוק יש גם פתרונות אחריםואז הוא יעבוד?
גם לי יש בעיה דומה במחשב נייח, 2 כניסות אחת לאוזניה ואחת למיקרופון, אם אני מחברת אוזניה לכניסת אוזניה אני שומעת את השיעור אבל לא יכולה להישמע כלומר לצאת מmute ,ואם אני מחברת בכניסה של המיקרופון אז גם לא שומעים אותי למרות שאני בunmute וגם אני לא שומעת כלום למי יש מידע ברור בענין אודה מאוד! האם המפצל קשור לזה או שבכלל דיברתם אודות מחשב נייד? וכן מה יכולה להיות הסיבה שכשאני מחוברת לכניסת מיקרופון לא שומעים אותי? האם זה קשור להגדרות כלשהם?התכוונתי במחשב אם יש לך שתי כניסות..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: