דרוש מידע בנק הדואר - סניף שערי גאולה, חייבים לשים סוף לסיוט הזה!

פייק ניוז

משתמש רשום
זה התחיל כיום רגיל, היה לי כמה דברים בלו"ז, וקיבלתי הודעה על חבילה שממתין לי בסניף שערי גאולה, כמובן עשיתי תור, כי אי אפשר בלי זה, והגעתי בזמן לסניף...

אכן אני הייתי בזמן, אבל הם הם כנראה למעלה מן הזמן, הסניף מלא ומפוצץ, שלוש או ארבע פקידים יושבים ומשרתים את הצבור, כשבפועל יש מקום לאחד עשרה פקידים...

לאחר המתנה של כחמש דקות שומעים את ההכרזה למספר הבא, "מספר עי מאה שלושים ושש לעמדה ארבע", ואז שוב שקט לכמה דקות, ורווח תשימו בין מספר למספר...

בקיצור, לאחר כחצי שעה המתנה, מורטת עצבים, ביחד עם כעשרים אנשים עצבניים כמוני, סוף סוף הגיע זמני לקבל את החבילה מיוחלת...

והשאלה שנשאלת הוא אלינו, עד מתי נהיה כזאת פראיירים, האם בכל פעם ששולחים חבילה צריכים להמתין שלשת רבעי שעה? האם בכל הפקדת צ'ק נגזר עלינו לעבור את הסיוט הזה? מה עלינו לעשות?

וזאת למודעי, שהמנהל הינו אדם ירא שמיים, ולא עליו התרעומות, כנראה אינו מקבל מספיק כח אדם מדואר ישראל, ואת זה 'אנחנו' חייבים להפסיק!!!

הרב הגו-N

משתמש פעיל
עד כמה שידוע, אין סינכרון בין תלונות בפרוג לשירות הלקוחות ונציב תלונות הציבור של דואר ישראל.
פשוט, צור קשר:

פ. גינזבורג

זוצית ירושלמית לשעבר...
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים

ערער בערבה

משתמש מקצוען
ברוב הפעמים האחרונות שהייתי העמדה מאחורה הייתה לא פעילה
אבל דווקא לא יצא לי לחכות הרבה זמן
אז אני מתקשה להזדהות

הילוך גבוה

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
האם בכל פעם ששולחים חבילה צריכים להמתין שלשת רבעי שעה?
זה בהחלט בעיה, יש להם מונופול, למרות שיש היום אתרים שמציעים שירותי משלוח של חברות אחרות
האם בכל הפקדת צ'ק נגזר עלינו לעבור את הסיוט הזה?
אתה בחרת להחזיק חשבון בנק בבנק הדואר, בידך לעבור לבנק אחר, לדוג' לבנק הפועלים, ואז תוכל להפקיד צ'קים בכספומט
בכלל אני לא מבין איך שייך בנק בלי כספומטים

HP מעצבת

משתמש מקצוען
זה התחיל כיום רגיל, היה לי כמה דברים בלו"ז, וקיבלתי הודעה על חבילה שממתין לי בסניף שערי גאולה, כמובן עשיתי תור, כי אי אפשר בלי זה, והגעתי בזמן לסניף...

אכן אני הייתי בזמן, אבל הם הם כנראה למעלה מן הזמן, הסניף מלא ומפוצץ, שלוש או ארבע פקידים יושבים ומשרתים את הצבור, כשבפועל יש מקום לאחד עשרה פקידים...

לאחר המתנה של כחמש דקות שומעים את ההכרזה למספר הבא, "מספר עי מאה שלושים ושש לעמדה ארבע", ואז שוב שקט לכמה דקות, ורווח תשימו בין מספר למספר...

בקיצור, לאחר כחצי שעה המתנה, מורטת עצבים, ביחד עם כעשרים אנשים עצבניים כמוני, סוף סוף הגיע זמני לקבל את החבילה מיוחלת...

והשאלה שנשאלת הוא אלינו, עד מתי נהיה כזאת פראיירים, האם בכל פעם ששולחים חבילה צריכים להמתין שלשת רבעי שעה? האם בכל הפקדת צ'ק נגזר עלינו לעבור את הסיוט הזה? מה עלינו לעשות?

וזאת למודעי, שהמנהל הינו אדם ירא שמיים, ולא עליו התרעומות, כנראה אינו מקבל מספיק כח אדם מדואר ישראל, ואת זה 'אנחנו' חייבים להפסיק!!!
הייתי בכמה סניפים,
בכולם זה ככה.
ברוכה הבאה לדואר ישראל :cautious:

הקה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
אחד הפתרונות- אם יש לכם זמין- להגיע עם אדם נכה או מבוגר ולא לחכות בתור.:) אבל חובה עם תור, אלא שלא מחכים בו.

חדוה

משתמש מקצוען
אכן הייתי ב15 לחודש ונדהמתי מהתור הארוך וזה כשהזמנתי תור ....
בקרית ספר הגדילו לעשות מחליפים בעלות וע"כ הודיעו ברשמי שתהיה פקידה אחת לבינתיים וע"כ אין פתיחת חשבון וכדו'
הכל בדואר מתנהל בעצלתיים שכחו שם שאנחנו בשנות האלפיים

דאבל-קליק

משתמש מקצוען
הפתרון שהיה בעבר והיה מושלם מבחינתי - שיכלת לבחור לאיזה ממ"ס החבילה תגיע, וזה היה מגיע לקיוסק קרוב בלי שום תור ! חלום!
למה הורידו את האופציה הזו? תמהני.
אולי ניתן לבקש שיחזירו וייתנו יותר ממ"סים?!

ואגב, הייתי שנים בבנק הדואר- היה מסויט. עברתי לבנק נורמלי... נסו ותיוושעו...

ואגב 2, אתה עוד באת לאסוף חבילה, אני כבר מחכה יותר משבוע להבין מה קורה עם החבילה שלי ואין שום עדכון מהדואר, ממש 2022
הגיע הזמן שהדואר יופרט!!

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
הייתי בכמה סניפים,
בכולם זה ככה.
ברוכה הבאה לדואר ישראל :cautious:
מאז שהסטתי את הדואר לסניף לב ירושלים באגריפס - פקחתי עיניים.
ממז זמין, נדיר שאני ממתינה יותר מ5 דקות. לפעמים אפילו לא מספיקה להתיישב וכבר המספר שלי נקרא

יוסי ב.ק

משתמש סופר מקצוען
לא מכיר את הסניף הספציפי. אבל בהרבה מקרים סניפי הדואר מתופעלים על ידי זכיין והוא צריך לדאוג לעובדים, דואר ישראל לא מספק אותם. ושוב, לא מכיר את הסניף הספציפי.

ANK

משתמש פעיל
זה סניף שכונתי עתיק למקומבנים ובעלי קשרים בלבד!
בזמן שאתה מחכה שים לב כמה אנשים ניגשים למנהל משמאל ופותרים בעיות.....
וכמה פעמים הפקידה ניגשת למכשיר התורים ומוציאה משם את כל מה שנשאר.....

נחמי3

משתמש מקצוען

אני חכתי שם לשרות רגיל כבר פעמיים לפחות שעה
לכן עדיף ללכת במידת האפשר לסניפים אחרים

ערער בערבה

משתמש מקצוען
זה סניף שכונתי עתיק למקומבנים ובעלי קשרים בלבד!
בזמן שאתה מחכה שים לב כמה אנשים ניגשים למנהל משמאל ופותרים בעיות.....
וכמה פעמים הפקידה ניגשת למכשיר התורים ומוציאה משם את כל מה שנשאר.....
פעם התור שלי הפנה אותי לקחת חבילה אצל המנהל
לקח לי פי 3 זמן מהממוצע

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  8  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה