מטבח בנוגע לפרזול ונגרות במטבח. מה מומלץ? בלורן או גראס? אשמח לשמוע!

talreu

משתמש צעיר
בנוגע לפרזול ונגרות במטבח. מה מומלץ? בלורן או גראס? אשמח לשמוע!

הכל

משתמש חדש
לפי הבירור שלי שעשיתי מטבח (לפני כמה חודשים), שתיהם מעולים, אבל אין הבדל משמעותי במחיר אז כבר עדיף את המותג בלום (שזה בלורן), הבנתי שזה נקרא יותר טוב.

אני עשיתי את הפרזול של המגירות מחברת דומיסיל, זה הוזיל לי את המחיר משמעותי (משהו כמו 200 ש"ח למגירה) אמרו לי שזה חברה מעולה, עם אחריות וכו', זה נראה מצוין.
אבל בכל הצירים והקלפות המליצו לי - לא להתפשר, רק של בלום!

talreu

משתמש צעיר
לפי הבירור שלי שעשיתי מטבח (לפני כמה חודשים), שתיהם מעולים, אבל אין הבדל משמעותי במחיר אז כבר עדיף את המותג בלום (שזה בלורן), הבנתי שזה נקרא יותר טוב.

אני עשיתי את הפרזול של המגירות מחברת דומיסיל, זה הוזיל לי את המחיר משמעותי (משהו כמו 200 ש"ח למגירה) אמרו לי שזה חברה מעולה, עם אחריות וכו', זה נראה מצוין.
אבל בכל הצירים והקלפות המליצו לי - לא להתפשר, רק של בלום!
המסילות של המגירות שעשית- לא של בלום?

הכל

משתמש חדש
המסילות של המגירות שעשית- לא של בלום?
המסילות של המגירות שאני עשיתי הם של דומיסיל (כמובן, דפנות זכוכית, גלריות).
שאר הפרזול של חברת בלום.
כך לפי הבירורים שאני עשיתי (כמובן, שהמסילות של בלום - מעולות, אך יותר יקר מדומיסיל, ולפי מה שהבנתי, לא מצדיק)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה