אין כזה דבר א''א להתעלם אלא אנחנו בוחרים להיכנע(!!!) לילד וזה ידוע שהילדים בוחנים את ההורים ומחכים בכליון עיניים לרגע שההורה ייכנע והחכמה היא להתגבר על הרגש הטבעי ולהבין שזה לטובת הילד ולכן אין סיבה לנקיפות מצפון. לדוגמא בני כרגע זקוק לאינלהציה, ובגלל הבכיות אני לא אתן לו? ברור שלא. אז אפי' שזה לא תמיד קל מתגברים. בהצלחה.נכתב ע"י שרי5;2418586:הבעיה היא שברגע שאני שמה אותו במיטה שלו, הוא צורח צרחות שאי אפשר להתעלם מהן...
נכתב ע"י מלפפון;2418637:לתת לו לבכות- זה לא יהיה מעשי.
נכתב ע"י נ פלוס;2418703:אני לא אומרת לך מה לעשות, כי זה בחירה שלך!!
אבל בתור אחת שגם באותו סירה ברוך השם!! (ילדה בת שנתיים+)
--אני רק אומרת אחרי כל ארוחה תודה לה' שזכיתי לתת לבתי המתוקה עוד ארוחה בריאה! כן זה לא קל.... אבל אני שמתי לעצמי בראש שאני רק השליחה של הקב"ה, ה' שלך איתי את החלב שבעצם מגיע לבת שלי, נכון?? ואני - כמו הדוור אין לו שום רשות להגיד שאין לו עכשיו כח ללכת עד הבית שלי ולביא לי את הדואר שמגיע לי, והוא לא יכול לקחת עכשיו את המכתב שלי ולזרוק את זה לפח כי הוא עייף... נכון? גם אני רק זו שמעבירה את החלב למי שזה שייך!!
תהיי חזקה!!
נכתב ע"י שירים במעלו;2418735:נ פלוס, מה שאת כותבת מתאים לאמא לתינוק בן כמה חודשים
לא לבחורצ'יק בן שנתיים!!
ודאי שלא כמה פעמים בלילה
באמת...
נכתב ע"י נ פלוס;2418755:ממש אבל ממש לא!!
כתוב בתורה בפרוש 24 חודשים!!! וגם אחרי 24 חודשים אין סיבה להפסיק! לא שחייבים אבל לא צריכים להפסיק סתם!! וזה זכות לאמא!!!
זה מאוד תלוי איך מסתכלים על הנושא!!
אם מרגישים שזה משהו מסורבל אז זה קשה!!
אבל אם מסתכלים על זה כמתנה! זה פשוט כיף כל פעם מחדש!
וכבר כתבתי למעלה שהבת שלי בת שנתיים+
נכתב ע"י מלפפון;2418724:רק קחי בחשבון שבגיל הזה הם לא צריכים את החלב ולפעמים ההנקה מעכבת את ההתפתחות הטבעית של האוכל הרגיל.
זה כולה פינוק וממש לא אוכל.
גם פינוק חשוב אבל יש סדרי עדיפויות.
ככלל, הנקה לילד בן שנתיים טובה כל עוד אינה באה על חשבון הכוחות של האם,
וכל עוד מוודאים שהילד אוכל טוב בלי להסתמך על ההנקה.
לפעמים הם ממשיכים לינוק אפילו שכבר אין כ"כ חלב, ולאמא זה נח כי היא כביכול לא צריכה לדאוג לאוכל לילד (ובגיל הזה תמיד שוברים את הראש מה לתת), בעוד הילד לא מקבל את כל הדרוש לו כדי לשבוע.
נקודה למחשבה.
כתוב בתורה בפרוש 24 חודשים!!! וגם אחרי 24 חודשים אין סיבה להפסיק! לא שחייבים אבל לא צריכים להפסיק סתם!! וזה זכות לאמא!!!
זה מאוד תלוי איך מסתכלים על הנושא!!
אם מרגישים שזה משהו מסורבל אז זה קשה!!
אבל אם מסתכלים על זה כמתנה! זה פשוט כיף כל פעם מחדש!
וכבר כתבתי למעלה שהבת שלי בת שנתיים+
כתוב בתורה בפרוש 24 חודשים!!! וגם אחרי 24 חודשים אין סיבה להפסיק!/QUOTE]
מאיפה אתם שואבים את המידע הזה???? כתוב במפורש עד תום הכ''ד חודש!!!
נכתב ע"י שטייגעניסט;2418795:נכתב ע"י נ פלוס;2418755:ממש אבל ממש לא!!
כתוב בתורה בפרוש 24 חודשים!!! וגם אחרי 24 חודשים אין סיבה להפסיק!/QUOTE]
מאיפה אתם שואבים את המידע הזה???? כתוב במפורש עד תום הכ''ד חודש!!!
עד תום כ"ד אסור להפסיק! ואח"כ הרווח כולו שלך!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: