דרוש מידע "בלעך"= פח לגז לשבת , האם כדאי לקנות את היקרים או שמספיק את הסטנדרטים ?

חיים הקוסם

משתמש מקצוען
יש פרסומות על בלעך יקר באזור ה500 שח שהוא מחומר מיוחד וגם בעובי מיוחד זוה מעביר חום בצורה מיוחדת
האם זה כדאי ?
האם זה באמת מכסה את עצמו במחיר הגז?
האם זה תועלתי גם רחוק מהגז
או שבכלל אתם מסדרים עם הפח הסטנדרט שמוכרים בטמבורים והוא עושה את העבודה מצוין

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
הפח הסטנדרטי, עם הזמן מקבל קימורים, ואז יש מצב שהסיר עומד על הקימור והסיר לא מתחמם, ואפילו נתקלתי במקרה שמתקלקל.

אינטקסט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עימוד ספרים
הפח הסטנדרטי, עם הזמן מקבל קימורים, ואז יש מצב שהסיר עומד על הקימור והסיר לא מתחמם, ואפילו נתקלתי במקרה שמתקלקל.
מענין.
לא רכשתי אף פעם בסכום הנ"ל, ושימש אותי כ10 שנים.
רכשתי לאחרונה אחד ג"כ במחיר זול - ואפילו הוא לא משחיר.
[כן כדאי להחליף את ה'מחזיק מפתחות' שמחבר עם החלק שמכסה את הכפתורים, כי זה חורק סתם].

navnavnav

משתמש צעיר
מנוי פרימיום
יש פרסומות על בלעך יקר באזור ה500 שח שהוא מחומר מיוחד וגם בעובי מיוחד זוה מעביר חום בצורה מיוחדת
האם זה כדאי ?
האם זה באמת מכסה את עצמו במחיר הגז?
האם זה תועלתי גם רחוק מהגז
או שבכלל אתם מסדרים עם הפח הסטנדרט שמוכרים בטמבורים והוא עושה את העבודה מצוין
אני מאוד מרוצה מהפך העבה(במידה ואנחנו מדברים על אותו אחד) במידה ויש לך את הפרסומת שלהם אשמח לקבל, תודה.

תותים בלבן

משתמש פעיל
כמה מהמשפחה שלי קנו ומרוצים עד הגג
הם משאירים להבה אחת בינונית והבלעך רותח ולוהט בכל המשטח שלו בצורה אחידה מה שמייתר השארת להבה נוספת או נרונים(!) נניח בשביל סיר המרק או הצלי של ליל שבת...
הבנתי שזה עשוי מסגסוגת אלומניום שמוליך חום בצורה מהירה ושווה
לא מתעקם כיוון שזה יצוק חזק ועבה מספיק ומחזיק לכל החיים ומתנקה בקלות
עולה כ500+ ש"ח

הם זכרו שהמוכר מתגורר באיזור מודיעין עילית
למשהו יש את הפרסומת?
טלפון או מייל איך משיגים את המוכר?

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי

תותים בלבן

משתמש פעיל
התכוונו לא להחליף כל 10 שנים...
וזה לא העניין של לחסוך גז
זה הקטע הבטיחותי!
שלא צריך להשאיר כמה נריות מתחת לסירי האוכל של הלילה (כי הסירים שלא על הלהבה לא רותחים)
מה שפחות אש.. מה שפחות להבות...
ואלה שמקפידים על גנרטור מעדיפים שלא לשים פלטה, חבל להם על האמפר..
והוצאות שבת חוזרות!

icepop

משתמש פעיל
זה לא העניין של לחסוך גז
זה הקטע הבטיחותי!
שלא צריך להשאיר כמה נריות מתחת לסירי האוכל של הלילה (כי הסירים שלא על הלהבה לא רותחים)
אפשר להשאיר 2 להבות, רק שזה עולה עוד כמה שקלים בחודש, והשאלה היא האם מתי שהוא זה יגיע ל500 ש"ח

Goldidea

משתמש מקצוען
להורים שלי יש בלאך יציב ומעולה- עשוי מנחושת. ומחזיק כבר כ30 שנה. מתנקה בקלות ומעביר חום מעולה.
אם מדובר בנחושת נראה לי שווה.

אוהב. ישראל

משתמש צעיר
עריכה תורנית

בדרך כלל בשביל האוכל של הלילה לא צריך עוד להבה [במידה שהוא כבר התבשל והתחמם לפני שבת].
מספיק לשים אותו קרוב ללהבה הקיימת.

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
בדרך כלל בשביל האוכל של הלילה לא צריך עוד להבה [במידה שהוא כבר התבשל והתחמם לפני שבת].
מספיק לשים אותו קרוב ללהבה הקיימת.
או ששמים את זה על הלהבה, וליד הטשולנט, אחרי שמורידים את המרק מקרבים את הטשולנט ללהבה

אוהב. ישראל

משתמש צעיר
עריכה תורנית
או ששמים את זה על הלהבה, וליד הטשולנט, אחרי שמורידים את המרק מקרבים את הטשולנט ללהבה
לא נכנס לנושא ההילכתי, רק אציין שזה תלוי בדעות בפוסקים האם מותר להחזיר על גבי האש כשזה היה שלא על גבי האש.

תותים בלבן

משתמש פעיל
מציאות שאצל ההורים שלי זה לא הספיק ותמיד היו צריכים לשים נריות לשאר הסירים. במיוחד בחורף אם לא רצינו מרק קר.. ועכשיו עם הבלעך הנ"ל מספיקה להבה קטנה וכל הפלטה לוהטת וזה חלום..
תגידו שלעצמכם לא הייתם מפרגנים בכזה סכום. ובצדק.
אבל אם היו מביאים לכם כמתנה כנראה שהייתם נהנים מאד!
אני פשוט חשבתי לקנות לחמותי לחג אז עניין אותי כמה תעריך את זה או שלא.
תודה על החוות דעת שלכם. עזר לי להחליט.

וניל

משתמש חדש
לי יש בלאך דק
החום לא עובר טוב גם בלהבה גדולה
והוא קיבל מלא עליות וירידות שכבר קשה להשתמש בו
חושב שהפתרון לקנות עבה

yudit:)

משתמש פעיל
הפקות ואירועים
מציאות שאצל ההורים שלי זה לא הספיק ותמיד היו צריכים לשים נריות לשאר הסירים. במיוחד בחורף אם לא רצינו מרק קר.. ועכשיו עם הבלעך הנ"ל מספיקה להבה קטנה וכל הפלטה לוהטת וזה חלום..
תגידו שלעצמכם לא הייתם מפרגנים בכזה סכום. ובצדק.
אבל אם היו מביאים לכם כמתנה כנראה שהייתם נהנים מאד!
אני פשוט חשבתי לקנות לחמותי לחג אז עניין אותי כמה תעריך את זה או שלא.
תודה על החוות דעת שלכם. עזר לי להחליט.
איפה הם קנו ?
מחפשת גם..

yyff

משתמש פעיל
אני מחפש בלעך מנחושת מישהו יודע היכן ניתן להשיג?

yyff

משתמש פעיל
מנסיון שלי שהשקעתי וקניתי בלעך מידי עבה הוא גם בעייתי, יש כמה רמות של עובי, צריך לבדוק את זה
העבה מאוד לוקח לו המון זמן להתחמם, ולא מספיק לו להבה בינונית אחת

מחפש מישהו שיכתוב מנסיון איזה עובי בדיוק הוא קנה שמספיק להבה אחת בינונית כדי שכל הבלעך יהיה רותח ממש

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  30  פעמים

לוח מודעות

למעלה