בהערכה לנתן, ובזכות יואל קקטוס (מחכים לתמוך גם אצלך )
מה את מתערבת להם?תקראו לזה -פורום דברי חכמים
(רק בתנאי שמקיימים את ההמשך- בנחת נשמעים...)
בא לימה את מתערבת להם?
שבי בלול בשקט...בא לי
אינטליגנציה מעשית זה לא שם ספציפי לגברים.
כמו"כ זה עלול לגרום ללא אינטליגנטים (או הנחיתיים...) שלא להיכנס.
משהו כמו 'ברוך הגבר..' 'איש בער לא ידע' 'דעת מבינים' קנאת סופרים' 'דברי חכמים' וגו'
יש לי הצעה יותר טובה
"חיים בלעו"
זה השם הכי קולע! ע"ע האשכול הנוכחי.
בלי קשר אני אישית אוהבת כאלו דחיפות, זה סוג הומור שיש רק לאנשים שמסוגלים להתבדח על חשבון היום שאחרי המאה ועשרים שלהם.
תקראו לזה -פורום דברי חכמים
(רק בתנאי שמקיימים את ההמשך- בנחת נשמעים...)
מה את מתערבת להם?
גם לבעלך את מחליטה איך לדבר עם חברים? זה הסגנון שלהם.
זה כמו שתגידי לנשים שבפורום שלהן אסור להתבכיין...(ולכתוב אמאלה!!!!!..........)
בא לי
שבי בלול בשקט...
לא הוגן פורום לגברים בלבד.
לאן תלך מי שמעוניינת להתייעץ במעשיות בלי לקבל ים תגובות כמו האחרונות פה??
מובן, מובן. לא שההודעות של הגברים חפות ממילים סתמיות ודיונים חלולים, אבל בסדר. הסגנון שונה.עכשיו מובן למה צריך פורום לגברים בלבד?
משהו מעשי...
תכליתי
אינטליגנציה מעשית..
מובן, מובן. לא שההודעות של הגברים חפות ממילים סתמיות ודיונים חלולים, אבל בסדר. הסגנון שונה.
מי מונע ממכם לעשות זאת?
תפתחו נושא חדש שבו תבררו האם יש לזה ביקוש.
אתם יכולים גם לעשות סקר בנוגע לשם הפורום.
בהצלחה!
אל תשכח שאתה מגיב באמצע אשכול של גבר שמוכר ספר על..... איך נקרא לזה בלי שנתן יעלב?.. טוב עזוב, לא משנה.עכשיו מובן למה צריך פורום לגברים בלבד?
משהו מעשי...
תכליתי
אינטליגנציה מעשית..
אל תשכח שאתה מגיב באמצע אשכול של גבר שמוכר ספר על..... איך נקרא לזה בלי שנתן יעלב?.. טוב עזוב, לא משנה.
להבטיח ישועותרבותי, מה עוד צריך לעשות בשביל שתרוצו לתמוך בספר????
איפה @באבא קמא שירים את הכפפה....?להבטיח ישועות
להבטיח ישועות
ואולי @גדי ישראלי (הוא חי בכלל....?) יגייס עבורינו את האדמו"ר מקורצווייל שליט"א למען המטרה הקדושה והנשגבה....?איפה @באבא קמא שירים את הכפפה....?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: