בלוסטאקס למחשב בלי אינטרנט

מתנחל

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
רציתי תוכנת מפות OFFLINE למחשב. חיפשתי וחרשתי את עולם הגוגל, ולא מצאתי משהו עדכני.
עד שגיליתי שיש כמה וכמה אפליקציות כאלו, אבל לא תוכנות.
ואז חשבתי שבעצם אפשר להשתמש עם בלוסטאקס וכך להשתמש עם האפליקציות.
השאלה היא האם ניתן להשתמש עם בלוסטאקס ללא חיבור אינטרנט או עם חיבור חד פעמי ואז להוריד את האפליקציות.

יש למישהו מידע בנושא???

asf

משתמש פעיל
כן למה לא
אתה יכול להוריד בלוסטאקס offline installer מפה
ולהוריד כל אפליקצי' שלא עולה כסף מפה ישר להמחשב שלך (האפליקצי' יקבל הסמל של בלוסטאקס), לחיצה ימיני, הפעל, והאפליקצי' יתקין את עצמו, וזהו זה
אתה תוכל לפעיל האפליקצי' דרך הפעלת בלוסטאקס ובחירת האפליקצי הרצוי, או בתוך תיקיית "ספריות" יהיה תקייה בשם "APPS" ושם יהיה קיצור דרך להפעיל איזה אפליקצי' שרק רוצים (זה טוב בעיקר אם אין תצוגה בבלוסטאקס, כלומר לא רואים שום דבר שאז אתה יוכל להפעיל האפליקצי מחוץ לתוכנה, [בתוך האפליקציות תמיד יש תצוגה])

מנדי שלום

משתמש פעיל
נכתב ע"י asf;1536155:
כן למה לא
אתה יכול להוריד בלוסטאקס offline installer מפה
ולהוריד כל אפליקצי' שלא עולה כסף מפה ישר להמחשב שלך (האפליקצי' יקבל הסמל של בלוסטאקס), לחיצה ימיני, הפעל, והאפליקצי' יתקין את עצמו, וזהו זה
אתה תוכל לפעיל האפליקצי' דרך הפעלת בלוסטאקס ובחירת האפליקצי הרצוי, או בתוך תיקיית "ספריות" יהיה תקייה בשם "APPS" ושם יהיה קיצור דרך להפעיל איזה אפליקצי' שרק רוצים (זה טוב בעיקר אם אין תצוגה בבלוסטאקס, כלומר לא רואים שום דבר שאז אתה יוכל להפעיל האפליקצי מחוץ לתוכנה, [בתוך האפליקציות תמיד יש תצוגה])

יש הבדל בין הבלוסטאקס שהבאת קישור אליו לבין הרגיל? : https://sites.google.com/site/whatsaplus/computer

asf

משתמש פעיל
נכתב ע"י מנדי שלום;1536166:
יש הבדל בין הבלוסטאקס שהבאת קישור אליו לבין הרגיל? : https://sites.google.com/site/whatsaplus/computer

כן
של האתר המקורי זה גירסת אונליין, כלומר המחשב צריך להיות מחובר לאינטרנט בשעת ההתקנה
של הלינק שאני הבאתי זה גירסת אופליין, כלומר מורידים את זה מאיזה מחשב שרוצים ומתקינים על איזה מחשב שרוצים בלי הבעי' שאתה צריך להיות מחובר לאינטרנט בשעת ההתקנה

מתנחל

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
קודם כל תודה!!!!
אני חסום, אז אבדוק את מה שהבאת אח"כ.

אגב, יש למישהו מושג על אפליקציית מפות אופליין טובה?

מנדי שלום

משתמש פעיל
נכתב ע"י asf;1536236:
כן
של האתר המקורי זה גירסת אונליין, כלומר המחשב צריך להיות מחובר לאינטרנט בשעת ההתקנה
של הלינק שאני הבאתי זה גירסת אופליין, כלומר מורידים את זה מאיזה מחשב שרוצים ומתקינים על איזה מחשב שרוצים בלי הבעי' שאתה צריך להיות מחובר לאינטרנט בשעת ההתקנה
לאחר ההתקנה הבלוסאטקס הרגיל של האונליין גם צריך חיבור אינטרנט?

asf

משתמש פעיל
נכתב ע"י מנדי שלום;1536445:
לאחר ההתקנה הבלוסאטקס הרגיל של האונליין גם צריך חיבור אינטרנט?

בפעם הראשונה שמריצים התוכנה

3 פינות

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
אפליקציות here של נוקיה להורדה רק מהאתר שלהם ואחר כך צריך להוריד מתוך האפליקציה עוד 200 מגה, באנגלית.

מתנחל

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
נכתב ע"י 3 פינות;1537249:
אפליקציות here של נוקיה להורדה רק מהאתר שלהם ואחר כך צריך להוריד מתוך האפליקציה עוד 200 מגה, באנגלית.

האפליקציה באנגלית?

סיפי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
סיומת קובץ .msi הוא לא קובץ התקנה רגיל...
איך מתקינים?

asf

משתמש פעיל
נכתב ע"י מתנחל;1539629:
זה ההודעה שהוא נותן לי כשאני מנסה להתקין את ה-here
צפה בקובץ המצורף 229114

כנראה האפליקצי' הזו לא תואם עם הגיסת אנדרויד של בלוסטאקס, או שזה אפליקצי פגום, או שזה לא עשוי לאנדרויד אולי לאיזה מערכת הפעלה אחר

מתנחל

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
נכתב ע"י asf;1539788:
כנראה האפליקצי' הזו לא תואם עם הגיסת אנדרויד של בלוסטאקס

יש אפשרות לשנות גירסה?

או שיש למישהו אפליקציה אחרת אופליין?

מתנחל

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
יגעת ומצאת תאמין!!!!!
אני מפרסם לתועלת המבקרים כאן.

התקנתי אפליקציה שנקראת MAPS.ME
נדרש חיבור ראשוני להוריד 32 מגה.
מפות ישראל לא נמצאות שם ברשימה, אבל עושים בחיפוש כתובת ISRAEL ומגדילים את הזום עד שמגיעה הודעה על הורדת המפה, ומורידים (זה פעם נוספת שצריך חיבור לאינטרנט).
כעת יש לכם את מפת ישראל עם שמות רחובות באנגלית ובעברית.

החיסרון היחיד, שבשביל זה אני גם נזקק לכם, שבשורת החיפוש אי אפשר להקליד בעברית אלא רק באנגלית. מי שיודע על פתרון או תחכום (כמו מקלדת שנשארת תמיד על המסך או משהו אחר) יועיל מאוד!!!!

asf

משתמש פעיל
נכתב ע"י מתנחל;1541933:
החיסרון היחיד, שבשביל זה אני גם נזקק לכם, שבשורת החיפוש אי אפשר להקליד בעברית אלא רק באנגלית. מי שיודע על פתרון או תחכום (כמו מקלדת שנשארת תמיד על המסך או משהו אחר) יועיל מאוד!!!!

דרך הקישור הזה מורידים מחנות גוגל את האפליקצי go keyboard ומורידים גם את השפה עברית

asf

משתמש פעיל
למי שלא יודע איך משתמשים עם האתר להורדת אפליקציות ישר למחשב

1. פותחים את אתר http://apps.evozi.com/apk-downloader/
צפה בקובץ המצורף 229402

2. נכנסים לאתר גוגל פליי https://play.google.com/store
צפה בקובץ המצורף 229403

3. עושים חיפוש, או בוחרים איזה אפליקצי' שרוצים "בתנאי שלא עולה כסף" ונכנסים לזה.
צפה בקובץ המצורף 229418

4. בוחרים בתוך החלונית הטקסט מה=
צפה בקובץ המצורף 229409

5. מעתיקים לתוך החלון האתר http://apps.evozi.com/apk-downloader/
צפה בקובץ המצורף 229412

6. לוחצים GENERATE DOWNLOAD LINK
צפה בקובץ המצורף 229413

7. ולוחצים על הכפתור הירוק
צפה בקובץ המצורף 229414

זהו זה, האתר מוריד את האפליקצי על המחשב, והאפליקצי' מקבל סמל של בלוסטקס (אוטומטי), לחיצה ימין, הפעל, וזהו האפליקצי' נתקן בבלוסטאקס.

קבצים מצורפים

• 1.png
    KB 87.3 · צפיות: 24
  • 2.png
    KB 779.3 · צפיות: 19
  • 4.png
    KB 4.4 · צפיות: 17
  • 5.png
    KB 86.4 · צפיות: 16
  • 6.png
    KB 83.9 · צפיות: 11
  • 7.png
    KB 87.4 · צפיות: 13
  • 3.png
    KB 988.2 · צפיות: 12

סיפי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
בשביל ההתקנה הראשונית צריך שהאתר של בלוסטקס יהיה פתוח?

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  53  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה