אין לי כ"כ תקציב מסוים, את יודעת בערך כמה עולה בניר עציון?ניר עציון, ממש נהניתי, גם מהמקום ואוכל ברמה גבוהה ושפע מטורף.
השאלה מה התקציב.
בערך 2000 ש"ח שבת לזוג.כמה עולה בניר עציון?
או מינוס למי שזה רחוק לו מאד.הקרבה לכינרת זה עוד בונוס
מה זה אומר אוכל יותר חסידי?....לביא מצויין.
גלי צאנש גם מעולה, סגנון אורחים ואוכל יותר חסידי.
יותרסגנון אותנטי, קוגלים, וגעפילטע פיש וגאלע, וכו'...מה זה אומר אוכל יותר חסידי?....
תודה רבה עזרת לי מאד!!יותרסגנון אותנטי, קוגלים, וגעפילטע פיש וגאלע, וכו'...
הכל טעים מאד מא ד, בשפע רב, אסתטי, ומעולה ממש, ויש גם עוד הרבה אוכל וסוגים לכולם, אבל זה ההרגשה הכללית.
יש את יד שרה בירושליםתודה רבה עזרת לי מאד!!
גם אני חיפשתי, בכינר יש מקום. גלי צאנז וניר עציון מלאמכירים איזה חברת נופש שמתעסקת עם דילים של הרגע האחרון ? לשבת הקרובה...
כינר זה רבנות לא ?גם אני חיפשתי, בכינר יש מקום. גלי צאנז וניר עציון מלא
כינר זה רבנות????כינר זה רבנות לא ?
בצפורי בכפר / כינרת - בדקת ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: