כן! כן! כן!!!
אני רוצה גם !כן!!!!
מנסיון
מסכימה !!!יש לכם הרבה ארונות או מעט?
הרבה פעמים אין מקום להחזיר את החפצים המתגוללים, ולכן יש בלגן.
(רוב הבתים מתבלגנים, אבל כשיש מקום להכניס כל דבר, קל הרבה יותר לסדר ולהחזיר. כי יש לאן).
נכון , אבל גם את זה כבר עשיתי , אפשר לומר שהייתי אוגרת הרבה מטעמי חסכנותמה שלא חייבים לזרוק!!!!!!!! או להוציא מהבית.
כשאת מדברת בלשון רבים הכוונה גם להורים וגם לילדים?מסכימה !!!
באמת הרבה שנים היה חסר לנו מקומות אחסון , כיום יש
אבל ,
ההרגל לבלגן השתרש אצלינו חזק
ואנחנו לא מצליחים להיגמל מזה
שולחן בסלון, להרים כל השבוע את הכסאות עליו, לא יהיה מקום להניח עליו דברים..נכון , אבל גם את זה כבר עשיתי , אפשר לומר שהייתי אוגרת הרבה מטעמי חסכנות
ונפרדתי מהרבה שקיות בגדים וחפצים
אגב זו הרגשה נפלאה ממש כמו להשיל קילוגרמים מיותרים
אבל איך מתרגלים להשאיר שייש ושולחנות ריקים , רצפה ללא חפצים
אני יכולה לכתוב טיפים מכאן ועד אמריקה קראתי הרבה בנושא
תכלס
הבית מבולגן , הצילו !!!
ואם לא הרגלתי אותם והגדול כבר בן 11 שניםלהרגיל את הילדים מגיל 0 להחזיר כל דבר למקומו... (תיק מהגן למתלה וכו׳)
זה עושה 80% מהעבודה..
כמובן כדאי שההורים ישתדלו גם להיות דוגמא אישית בנושא..
דבר נוסף
לתת לכל דבר הכי קטן מקום קבוע,
ועדיף כמה שיותר מקומות אחסון בבית..
בהצלחה!!
אולי תנסי להעלים להם דברים שחשובים להם, כדי להגביר את המוטיבציה לשים כל דבר במקומו..ואם לא הרגלתי אותם והגדול כבר בן 11 שנים
אגב הילדים משתוקקים ממש כמוני לבית מסודר
אחותי גרה לידי והבית שלה פשוט ההפך הגמור , הם רוצים גםםםם
עשינו הרבה מבצעים , אני צריכה להזכיר 10 פעמים ביום שיש מבצע ויש פרסים וחבל
בקיצור לא עזר
מה אני עושה עכשיו ?????
הייתי הולכת על כיוון קצת שונה - חפץ שנמצא לא במקומו - נלקח.הוא מחפש כמה ימים, מתוסכל קצת, ואז את מטפטפת לו שכמה חבל שלא שם במקום, זה בטוח לא היה נעלם או נלקח ע״י אחד הקטנים בבית וכו׳
האמא בקצב הזה תצטרך להשכיר דירה נוספת..הייתי הולכת על כיוון קצת שונה - חפץ שנמצא לא במקומו - נלקח.
הילד יודע מראש שהחפץ יעלם. למה "לעבוד" עליו?
התכוונתי יותר מבחינה חינוכית. לא הוגן לעבוד על ילדים. לקחת לו במתכוון ולומר לו אולי הקטן לקח.האמא בקצב הזה תצטרך להשכיר דירה נוספת..
אולי בשלב ב..
שלב א היתי מעלימה כאילו בתור תוצאה טבעית ולא ענישה..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: