רבקה גולדברג
משתמש פעיל
האם מישהו יודע/ת על המקום המדהים הזה? הייתי שם פעם ולא יודעת איך להגיע אליהם, אולי יש למישהו קצת מידע ופרטים - טלפון/ מייל/ משהו
כמו שאמרו לפניי, היה פעם בית חלומותיי בגבעת ברנר (ליד אשדוד כמדומני..) ונסגר מזמן.האם מישהו יודע/ת על המקום המדהים הזה? הייתי שם פעם ולא יודעת איך להגיע אליהם, אולי יש למישהו קצת מידע ופרטים - טלפון/ מייל/ משהו
כמו שאמרו לפניי, היה פעם בית חלומותיי בגבעת ברנר (ליד אשדוד כמדומני..) ונסגר מזמן.
היה מקום מדהים!
יש היום באשדוד נראה לי משהו בסגנון, חרדי ממש. דובר על זה פה כמה פעמים.
יש את קיפצובה שזה גם קצת בסגנון, ויש את מיי בייבי ירכא שזה בסגנון.
רץ פה בפורום לא מזמן על איזה גימבורי שמשלב עולם קטן לילדים ממש מיני מספרה, מיני מכולת, מיני בית כנסת וכו' סיפרו על זה נפלאות. נראה לי שאמרו אשדוד.מה יש באשדוד???
מחלל שבת? לא??גם באלגן ביגור מוצלח.
לא רק שבת, אלא גם יום כיפור.מחלל שבת? לא??
קוראים למקום בית החלונות.נראה לי שיש פה דו-שיח של .....
יש מקום/וילה לנופש בטלז-סטון בשם בית חלונותי (הבית פשוט עם המון חלונות), וזאת הייתה הכוונה בפתיחת האשכול ולא חיפוש של מקום אטקרציות וכדו' אלא פשוט לשבת או משהו כזה.
כל אחד וההיכרות שלו עם השם..קוראים למקום בית החלונות.
נכון מאד, וזה מה שאני מחפשתנראה לי שיש פה דו-שיח של .....
יש מקום/וילה לנופש בטלז-סטון בשם בית חלונותי (הבית פשוט עם המון חלונות), וזאת הייתה הכוונה בפתיחת האשכול ולא חיפוש של מקום אטקרציות וכדו' אלא פשוט לשבת או משהו כזה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: