בית בובות פליימוביל

תקוה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קהילת הספרנים
חלומה הוורוד של ביתי הוא 'בית בובות מפלימוביל'.
הסבתות המסורות העבירו לי את דמי השתתפותן...

אבל- פתאום עולות לי מחשבות אולי זה לא מספיק מענין, מעסיק כדאי וכו'

מה דעתכן? מה יש לכן לאמר על כך?
ואולי אני טועה?

היכן הייתן ממליצות לי לקנות דבר כזה?

Aאילה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
אם בית בובות אז רק של פליימוביל.
שעות של הנאה!

בבני ברק
אי המטמון
ברלה
הכי זולים

chavi9

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
הבת שלי - בת שלוש וחצי,
משחקת בו שעות.

(מה שכן, היא בעלת דמיון מפותח ועשיר, מסוגלת ליצור משחק ממלא פעילות ודינאמיקה גם מקפלה וכו' או מגלילי נייר טואלט...)

bracha

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
מומלץ מאד!!!

גיטי 123

משתמש סופר מקצוען
אם את בכיוון של בית בובות- יש לי המלצה חמה,
הענין הוא רק שצריך להעזר בתושב ארה"ב שמגיע לארץ.

יש לחברת פישר פרייס מבחר של בתי בובות מקסימים! עם חלקים גדולים יותר מפליימוביל.
אני ממליצה בחום!! גדלנו על זה...
והחומרים איכותיים במיוחד.
שוב, רק צריך מישהו שמגיע מארה"ב- כי אי אפשר לקנות את זה בארץ

yaffab

משתמש מקצוען
אין כמו בית הבובות של פישר פרייס.
יש לי גם את של פישר פרייס וגם של פליימוביל (זה עוד מהימים היפים שיכלנו להביא כבודה רבה מאמריקה... )
של פליימוביל - מרתק ומקסים אבל החלקים קטנטנים ונוטים להעלם. וגם, כמובן, דורשים זהירות מפני הקטנים ושבירים הרבה יותר.
לעומת זאת, בית הבובות של פישר פרייס מכיל אלפי חלקים, חדרים מרתקים, אבזור משלים, רהיטים לחוץ ולפנים והם מסיביים, בגודל אנושי, מאפשרים לדמיון להשתולל...
קניתי לפני 15 שנה וכמו חדש. הוא רחיץ ועמיד. ואפשר לרכוש לו עוד המון חדרים וערכות.
אין לי מושג על המחיר כיום, שווה ברור!!

eden7115

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
קחי בחשבון שמשלוח של בית בובות יהיה יקר מאוד דרך חברות שילוח מכיוון שחוץ מעניין המשקל יש גם את עניין גודל החבילה שבהתאם אליה נגבה התשלום.
לדעתי המשלוח לבד עלול לעלות לך כ-100$ ואולי אף יותר...

ASUS

משתמש צעיר
תנסי לבדוק מחיר באמזון, תעתיקי את הלינק לאתר BUY2USA והם יתנו לך הצעת מחיר כולל משלוח ומיסוי בשקלים, הם מטפלים לך בהכל

חיה 92

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
נכתב ע"י yaffab;1155858:
אין כמו בית הבובות של פישר פרייס.
יש לי גם את של פישר פרייס וגם של פליימוביל (זה עוד מהימים היפים שיכלנו להביא כבודה רבה מאמריקה... )
של פליימוביל - מרתק ומקסים אבל החלקים קטנטנים ונוטים להעלם. וגם, כמובן, דורשים זהירות מפני הקטנים ושבירים הרבה יותר.
לעומת זאת, בית הבובות של פישר פרייס מכיל אלפי חלקים, חדרים מרתקים, אבזור משלים, רהיטים לחוץ ולפנים והם מסיביים, בגודל אנושי, מאפשרים לדמיון להשתולל...
קניתי לפני 15 שנה וכמו חדש. הוא רחיץ ועמיד. ואפשר לרכוש לו עוד המון חדרים וערכות.
אין לי מושג על המחיר כיום, שווה ברור!!

מסכימה עם כל מילה!

גם אני גדלתי עם בית הבובות הזה.
שעות של הנאה וחוויה!
ומחזיק מעמד כבר 20 שנה כמו חדש.

פרסומון

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י eden7115;1156128:
קחי בחשבון שמשלוח של בית בובות יהיה יקר מאוד דרך חברות שילוח מכיוון שחוץ מעניין המשקל יש גם את עניין גודל החבילה שבהתאם אליה נגבה התשלום.
לדעתי המשלוח לבד עלול לעלות לך כ-100$ ואולי אף יותר...
המשלוח לא יעלה 100$, אבל המשלוח לא יהיה זול כלל.
אם יש לך מישהו שיביא את זה, זה משתלם אם לא, תרדו מזה.

eden7115

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
לא סתם כתבתי את זה, אני שלחתי חבילת בגדים (גדולה) דרך buy2usa והמשלוח עלה לי 250 שקל.
עשיתי חשבון שבגדים שוקלים פחות מבית בובות ושהאריזה כנראה יותר גדולה מהאריזה שלי והגעתי לחישוב של כ-100$ שזה 350 שקל...

לדעתי לא כזה מופרך.

מה שכן משלוח ימי יכול להוזיל בכ-20$ את המשלוח.
אה, וגם תצטרכי לשלם תוספת מע"מ במכס כי הקנייה ועלות המשלוח יעברו מן הסתם את ה-75$.

בקיצור - שווה רק אם את באמת מוצאת בית בובות במחיר מציאה...

ASUS

משתמש צעיר
זה לא מחייב שבגדים שוקלים פחות, דבר נוסף אם את בודקת עם לינק מאמזון הם נותנים לך הצעת מחיר מראש, של מחיר מחושב אחרי כל הדברים האלה, ואת בכלל מנהלת את כל ההזמנה דרכם

גפ"ן

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
שבוע ללא מע"מ

מאיפה את?
ראיתי השבוע מכירה ללא מע"מ בבית שמש, וזו חנות שלכתחילה יש לה מחירים מצוינים לפליימוביל. קוראים לחנות "ענק המשחק". אם בית שמש נגישה לך, שווה בדיקה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  109  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה