סופריא - הוצאה לאור
מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום גולד
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
אתגר פלוס בביתר - נסגר. בצומת הגוש - גם. בחנות בגבעה A - אין מבחר. איפה קניתם אופניים?
זה אני חושב שאפשר אצל "אופני יוסף" בבעל התניא/רבי עקיבא. הבעיה היא שלמרות שהוא מוכר אופניים, יש לו מבחר ממש ממש ממש מצומצם.ואיפה מתקנים אופנים???
מסכים עם הכל. הבעיה היא שאין לו מבחר בכלל...קנינו לבן שלי אצל אופני יוסף בבעל התניא
יש לו שירות טוב ואדיב
אני חושבת שהוא היחיד בביתר
וגם.. מצוה לקנות ממנו.....
מה שכן יש לו אחריות ויש לאן לחזור אם יש בעיה. הוא עושה גם תיקונים.
גם שם המבחר די מצומצם...בתחנת דלק,לא יודע לגבי מבחר.
קנטרוביץ' מוסך האופנים רח' רבי אלעזר המודעי 8 בחצר מאחורי הבניןואיפה מתקנים אופנים???
הוא קורא לעצמו אופני הכיכר נראה לי שהוא קנה מאתגר פלוס (אורסט) את מה שהיה להם, יכול להיות שהוא מביא גם סחורה חדשה.יש אחד שמוכר ברחוב הרן- לא יודעת לגבי מחירים
נכון...מסכים עם הכל. הבעיה היא שאין לו מבחר בכלל...
בעמדה לשירות עצמי בכיכר העירואיפה מתקנים אופנים???
זה נראה לי שמות של דגמים ולא חברהאוקיי. נעבור לשאלה הבאה:
מישהו כאן מבין בחברות של אופניים? איזו חברה עדיפה, chinstar או fury?
ממש לא. זה חברות שונות.זה נראה לי שמות של דגמים ולא חברה
גודל 24 לילד.@סופריא
איזה אופניים אתה מחפש?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: