דרוש מידע בירור על מצלמה

ארזים1

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
Canon PowerShot G1 X Mark II

איך היא?
לשימוש בייתי אבל אני מחפשת תמונות מקצועיות.
מתאים? מומלץ?

טל Multimedia

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
כן וסליחה אם אני יוצאת סתומה:(
אני שואלת אם שווה לי לקנות את הG1 לאחר שנת שימוש ב1000 ש"ח?
פשוט בהתחלה שאלת אם שווה לקנות את הG1.
אז אני אומרת שלא. גם יש שניה לא ולא ראשונה.

לפי מה שאני רואה כאן, האיכות שלה לא 'וואו' בשביל המחיר.
תוכלי לקנות את ה2000D, במחיר של 1,400 (פלוס עדשה בסיסית. בחנות הזולה ביותר בזאפ זה 1,170 בלי עדשה).

ואם יש לך עוד כסף בשביל זה, אז תקני את ה-250D.

בן עמרם

משתמש פעיל
לא הבנתי איפה רואים שהאיכות שלה היא לא וואו
בכל זאת מדובר על חיישן 1.5 אינטש, זה משהו שאמור להעניק איכות תמונה מושלמת.
זה לא מקצועי , אבל גם d2000 עם עדשה בסיסית לא מביא תוצאה מקצועית, אלא בסיסית ביותר.
חשוב לזכור שלרוב העם - יש יתרון ענק למצלמה קטנה ולא מסורבלת במשקל ובגודל.
וגם מבחינת הצילום- מי שפחות מבין בצילום- מתקשה להוציא תוצאות טובות ממצלמת רפלקס.

טל Multimedia

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
לא הבנתי איפה רואים שהאיכות שלה היא לא וואו
בכל זאת מדובר על חיישן 1.5 אינטש, זה משהו שאמור להעניק איכות תמונה מושלמת.
זה לא מקצועי , אבל גם d2000 עם עדשה בסיסית לא מביא תוצאה מקצועית, אלא בסיסית ביותר.
חשוב לזכור שלרוב העם - יש יתרון ענק למצלמה קטנה ולא מסורבלת במשקל ובגודל.
וגם מבחינת הצילום- מי שפחות מבין בצילום- מתקשה להוציא תוצאות טובות ממצלמת רפלקס.

הייתה לי אותה. התאכזבתי. לשלם 2,000 ש"ח על מוצר כזה זה בזבוז. אם היא הייתה עולה בסביבות ה500-600- אז בסדר.

ה2000D ממש ממש לא מסורבלת. קלת משקל. ברור שלא מביאה תוצאה מקצועית ביותר, כי זה לא מצלמות למצלמים מתחילים וגם לא למתקדמים. זה חובבני. אבל למי שיש לה סכום כזה למצלמה, ומתכננת לקנות את הG1 באותו סכום, אני ממליצה על ה2000D או ה250D.

לגבי הוצאת התמונות באיכות טובה: הממשק של ה2000, ממש ממש קל, דומה מאוד לרגילות. הוצאת התמונה ממנה היא קלה בעליל, לא צריך ידע מקצועי.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  11  פעמים

לוח מודעות

למעלה