אני רוצה לקנות ואני לא יודע באיזה מכשיר לבחור......איזו גירסה אנדרואיד יש לך?
מה זה אומר???בטאבלט של הדרן אתה יכול לקבל אינטרנט בחסימה של נטפרי
מה הפירוש בקשר לויי פיי ?תעודת אבטחה זה ההרשאה הראשונית לגלישה, וזה קיים, היה לי נטפרי בטאבלט.
בקשר ל WIFI לא ידוע לי שיש לזה פתרון.
יפה תודה,אין חסימה על ה WIFI, זה אומר שבמקום עם קליטת WIFI אתה עם אינטרנט פרוץ לגמרי, אא"כ אתה מנתק פיזית את ה WIFI (אני כבר לא זוכר אם עשיתי את זה ידנית או הבאתי לטכנאי). בקשר לנקודה חמה, אם מותקן WIFREE על המחשב שאתה גולש איתו אז אין בעיה, אבל אם אין את זה אז הנקודה החמה משדרת אינטרנט לא מסונן.
אם אתה מדבר על טאבלטים של הדרן, אז ככל הידוע לי אין בהם אופציה של נקודה חמה (ככה זה בסמארטפונים שלהם) וגם אין בעיה עם ה WIFI.
והWIFI פועל או מנותק??יש לי אנדרואיד 5.1 של הדרן כבר כמה שנים
יש לי אינטרנט של נטפרי וזה עובד מצוין בלי בעיות בכלל
ממליץ מאוד
אני רוצה לקנות ואני לא יודע באיזה מכשיר לבחור......
אני רוצה לדעת ממישהו שיש לו או שמכיר איך זה עובד.
תודה לכולם.
אכן האינטרנט שיתקבל במחשב יהיה חסום בכל מקרה, אין לזה קשר לWIFREEיפה תודה,
רק לא הבנתי למה אם אין WIFREE על המחשב אני מקבל אינטרנט פרוץ?, לפי הידוע לי אם אין WIFREE על המחשב אין אפשרות להתחבר בכלל לא פרוץ ולא חסום(כי בנטפרי הסים חסום , ולא כמו מכל החסימות שהמכשיר חסום)
ועוד שאלה - יש אפשרות לנתק את הWIFI והנקודה חמה פועלת? הWIFI והנקודה חמה קשורות אחת לשניה??
אני רוצה שהמכשיר ישמש אותי כנקודה חמה עם אינטרנט חסום , והWIFI במכשיר יהיה מנותק.(בשביל שלא יכלו להתחבר עם המכשיר לרשתות אחרות.אכן האינטרנט שיתקבל במחשב יהיה חסום בכל מקרה, אין לזה קשר לWIFREE
לגבי השאלה השניה, מה כוונתך לנתק? פיזית?
בעיקרון לא אמורה להיות בעיה עם נטפרי בטבלט אלא שאם תיווצר בעיה הם לא מתחייבים לסדר אותה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: