@פנינה ריימונדאשמח להדרכות מפורטות איך להעזר בAI בהדמיות אדריכליות, והפיכות סקיצות לריאליסטיות,
ראיתי כאלו שעשו את זה בצורה מדהימה, אבל לא פירטו איך,
הנסיונות שאני ניסיתי, בכל מיני וריאציות , יצרו תוצאות מאכזבות מאוד מאוד
תודה רבה מראש!!
חסום ליאיזה צירוף מקרים... הרגע צפיתי בכמה סרטונים כאן:
לדוגמה:Tutorial for How To Use PromeAI
Check out the most comprehensive PromeAI tutorials and explore PromeAI's best practices to help you quickly master the use of PromeAI.www.promeai.pro
Sketch to AI Render Tools (That Actually Work)
In this video we explore two AI platforms that offer Sketch to AI Rendering tools. Both programs use a ControlNet type process to generate renderings that ar...www.youtube.com
האתר או הסרטון? אני בנטפרי ופתוח ליחסום לי
מוזר! גם אני בנטפריאני בנטפרי והאתר PROMR AI חסום
תודה!מוזר! גם אני בנטפרי
תנסי מכאן:
Featured AI Image Generator of images | PromeAI
Discover featured stunning AI Image Generator of images at PromeAI. Explore our collection of images that will inspire and captivate your imagination.www.promeai.proRaymond[546788680797509] - PromeAI
Hi, I'm a religious Israeli woman who deals with styling for the home, for photo shoots and more, enjoy :)www.promeai.pro
REVITאשמח לדעת אם יש תוכנה שמחשבת לבד בניית מדרגות, גדרות, מעקות וכו'? מידות, גבהים וכו' אם מישהו מכיר אפילו אם זה ממש משהו יקר- אשמח לשמוע
מה את צריכהאני מעוניין בהדמיה לפרויקט מסויים
אין צורך בפרטים מדוייקים כלל אלא די בקוים כללים וניתן לבצעו בAI
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: