המטבח של סימא
משתמש מקצוען
מצרכים לבצק:
1 קילו קמח
2 כפות שמרים
2/3 כוס סוכר
1/3 כוס שמן
2 ביצים
כף מלח
2.5 כוסות מי ברז
לציפוי:
שומשום
מים סוכר (לא חובה)
לשים במיקסר את כל החומרים לבצק נעים
מתפיחים במקום חמים כשעה וחצי
לביגלה הארוך: שוקלים 100 גרם כל יחידה
לביגלה הקלוע שמורכב מ - 2 פסים שוקלים כל פס 55 גרם
מכינים את הצורה עגול או קלוע וטובלים בקערה עם מים
אפשר להוסיף למים סוכר למתיקות עדינה או להוסיף סוכר לשומשום למתוק קרנצ'י
מעבירים לקערה שטוחה עם הרבה שומשום
מניחים על נייר אפייה ומכסים במגבת לעוד התפחה של כחצי שעה
אופים 180 עד 200 מעלות כחצי שעה עד ששחום יפה
מורחים בנדיבות חמאה ומתענגים.
1 קילו קמח
2 כפות שמרים
2/3 כוס סוכר
1/3 כוס שמן
2 ביצים
כף מלח
2.5 כוסות מי ברז
לציפוי:
שומשום
מים סוכר (לא חובה)
לשים במיקסר את כל החומרים לבצק נעים
מתפיחים במקום חמים כשעה וחצי
לביגלה הארוך: שוקלים 100 גרם כל יחידה
לביגלה הקלוע שמורכב מ - 2 פסים שוקלים כל פס 55 גרם
מכינים את הצורה עגול או קלוע וטובלים בקערה עם מים
אפשר להוסיף למים סוכר למתיקות עדינה או להוסיף סוכר לשומשום למתוק קרנצ'י
מעבירים לקערה שטוחה עם הרבה שומשום
מניחים על נייר אפייה ומכסים במגבת לעוד התפחה של כחצי שעה
אופים 180 עד 200 מעלות כחצי שעה עד ששחום יפה
מורחים בנדיבות חמאה ומתענגים.