אתמול היום? יש פטור (עד שבת הקרובה) מחבישת מסיכה במרחב הציבורי רחוק מבני אדם.אחי יצא מהבית לקחת משהו ופתאום הגיח משומקום ניידת ונתן לו דו"ח 200 ש"ח
בלי לשפוט אותו כאן
האם יש דרך לבטל את הקנס?
לא זה היה בשישי האחרון...אתמול היום? יש פטור (עד שבת הקרובה) מחבישת מסיכה במרחב הציבורי רחוק מבני אדם.
אם הוא היה צמוד לבני אדם אז לא.
ככל הנראה אין דרך.לא זה היה בשישי האחרון...
האם יש טעם ללכת למשפט ולטעון שרק באיזורים החרדים היה עקיפה חזקה משא"כ בתל אביב בחופים....ככל הנראה אין דרך.
האם יש טעם ללכת למשפט ולטעון שרק באיזורים החרדים היה עקיפה חזקה משא"כ בתל אביב בחופים....
יש כאן עוד משהו שקיבל וניסה לעשות משהו?
בקווים של הקנאים השאירו הודעה שלא לשלם בינתיים ואפשר להשאיר להם הודעה והם ינסו לסדר מול עו''ד איזה תירוץ...האם יש טעם ללכת למשפט ולטעון שרק באיזורים החרדים היה עקיפה חזקה משא"כ בתל אביב בחופים....
יש כאן עוד משהו שקיבל וניסה לעשות משהו?
זה @הר הבשן כבר אמר קודם!!!בינתיים לא לשלם. סיכוי גדול שיבטלו.
הנה נוסח ההודעהבקווים של הקנאים השאירו הודעה שלא לשלם בינתיים ואפשר להשאיר להם הודעה והם ינסו לסדר מול עו''ד איזה תירוץ...
למה?בלי לשפוט אותו כאן
למה לא חתמת למטה את שמו של כבוד השופט @טינטין!למה?
אני חושבת שהקנס מוצדק.
חתמתי בשם הציבור.למה לא חתמת למטה את שמו של כבוד השופט @טינטין!
אני חושבת שהקנס מוצדק.
בלי לשפוט אותו כאן
לא סגרנו עוד כלום... מסכה זה מאותיות מס כסף הרבה זה רמז וסימן שהמדינה רוצה לצאת מהמשבר הכלכלי ע''י מס הקנסותשישים מסכה ,
ולא יקבל קנס ,
ואני לא אשפוט אותו.
סגרנו?
גדול? מקור?...סיכוי גדול
שמעתי שהסכום נכפל....מה יקרה אם לא ישלם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: