שיכתוב בעירעור ויסביר שהוא תיקף בבירורבעלי עלה לאוטובוס
תיקף את הרב קו
יש לו חופשי חודשי
לאחר כמה דקות עלה מבקר
וטען שלא תיקף
ונתן לו קנס
איך אפשר לבטל את הקנס
אשמח למידע
תפני לשירות הלקוחות יש מיספר פקס לשלוח תלונה(כמובן שתשלחו תלויה מאוד נירתחת)בעלי עלה לאוטובוס
תיקף את הרב קו
יש לו חופשי חודשי
לאחר כמה דקות עלה מבקר
וטען שלא תיקף
ונתן לו קנס
איך אפשר לבטל את הכנס
אשמח למידע
אז יכול להיות באמת שהבעיה במכשיר של המבקר?תפני לשירות הלקוחות יש מיספר פקס לשלוח תלונה(כמובן שתשלחו תלויה מאוד נירתחת)
אצלי זה היה כזה דבר ושלחתי תלונה חריפה מאוד והם ביטלו לי את הקנס כי הם ראו שבאמת תיקפתי....
המקרה שלי היה שעליתי לאוטובוס ותיקפתי את הרב קו שלי ואז עלה מבקר וטען שלא תיקפתי.....ניגשתי לנהג והנהג טען שהוא אמר שהעמדה שלו לא עבדה כמובן המבקרים נתנו לי דוח.....זאת לאחר היתוכחויות חוזרות ואיומים מצד הפקחים ישר פניתי לאגד ואגד פנו אלי בתגובה שהם רואים שתיקפתי והמכשיר של הנהג היה בעייתי לכן הדוח שלי מבוטל......אז יכול להיות באמת שהבעיה במכשיר של המבקר?
תודה ענקיתתשאל את השירות לקוחות......
זה לא הולך ככה ...[
חכו לתחנה הבאה ופשוט תרדו. הוא לא שוטר.[/ISPOILER]
ממש תודה השאלה היא האם אני יכול לבקש פיצויים או משהו הרי יש לי חופשי חודשי..אתה מבטל את הדוח על ידי פניה כאן אתה פשוט כותב את מה שכתבת פה
למה?א. לעולם אל תביאו לפקח את הרב-קו, הניחו אותו בעצמכם על הבודק.
צריך להתייעץ עם אחד שיודע את חוקי תחבורהממש תודה השאלה היא האם אני יכול לבקש פיצויים או משהו הרי יש לי חופשי חודשי..
תודה
זה לא בשביל לבטל דוח....אתה מבטל את הדוח על ידי פניה כאן אתה פשוט כותב את מה שכתבת פה
כי אז אי אפשר לקיים את סעיף ב', כי הרב קו אצלו...למה?
תפני לפניות אגד וגם למישרד התחבורה..סליחה על ההקפצה אבל אתמול היה לי כזה סיפור
יש לי חופשי חודשי בירושלים וכשניסיתי לתקף
המכשיר הראה לי שאין מספיק כסף בזמן שיש לי חופשי חודשי!
נסיתי כמה פעמים ואותו בעיה !
טוב עלה מבקר והסברתי לו שיש לי חופשי חודשי והרב קו עושה בעיות..
הוא לא רצה לשמוע מה שאני אומר ונתן לי דוח עכשיו מה אני עושה איך אני מבטל את הדוח
ואני גם רוצה לשאול האם אפשר לתבוע את משרד התחבורה על זה שהרב קו לא תקין ושזה גרם לי לעוגמת נפש ולבושות...
אשמח לשמוע מה אתם אומרים .
תודה רבה!תפני לפניות אגד וגם למישרד התחבורה..
כמובן תכתבי להם מיכתב תקיף!!!שגם את דורשת פיצוי על עגמת נפש וכו..
עם את רואה שזה לא עוזר תפני אלי
למה לא?זה לא בשביל לבטל דוח....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: