איום במיחזור משכנתא יעבוד?זה הליך שהבנק לא מרויח ממנו בכלל, אז אין אינטרס לאף אחד לעשות אותו.
סביר שהבנקאי מגיש בקשה לביטול וההנהלה עוברת על המסמכים ומאשרת.
מה הטפסים / הנתונים שהבנק דורש בשביל להסיר ערב משלם?בזמן שלקחתי משכנתא הייתי מסונדל לבנק מסוים שחייב אותי ערב משלם ועכשיו התנאים השתנו/הכנסות עלו ואני רוצה לבטל את הערב משלם
שלחתי בקשה לבנק ויש לי הרגשה שהם מורחים אותי (חכה לראשון, יקח זמן... וכד')
ורציתי לדעת מה אפשר לעשות
אוי ואבוימה הטפסים / הנתונים שהבנק דורש בשביל להסיר ערב משלם?
אנחנו גם תקועים כך כבר 3 שנים....
מה הכוונה לא מבקשים ממך משהו- שמו לך ערב על המשכנתא כי ???אוי ואבוי
אני עדיין לא בשלב שמבקשים ממני משהו...
אני חושב שאני אלך לבנק עם הצעה מבנק אחר כמו ש @A052 כתב או לכל הפחות עם הבטחה שאם הם לא מסירים את הערב אני פונה ליועץ ונפרד מהם בהקדם
לדוג' יש חוזה שכירות שנתווסףמה הכוונה לא מבקשים ממך משהו- שמו לך ערב על המשכנתא כי ???
ועכשיו אתה דורש להוריד אותו כי ההכנסות גדלו, איך אתה מוכיח להם את זה? כמה חודשים הם רוצים לראות?
כלומר לחשבון אחר של הלווה שאז אולי הם לא תופסיםהפתרון הקל להעביר את ההוראת קבע לחשבון הלווה.
למיטב ידיעתי (מיועצי משכנתאות) שערב לא משלם, אין בזה בעיה כלל בשביל להוציא עוד משכנתא, רק ערב משלם תוקע.אבל לא תמיד זה פתרון מושלם כי בהרבה מקרים הצורך להסיר את הערב נובע מכך שהערב לא רוצה שיופיע על שמו חיוב נוסף וכפי שקורה על פי רוב שהערב זה אחד ההורים שכבר צריך לעשות את זה שוב לילד הבא בתור
כמה זמן אחרי תחילת המשכנתא זה היה ?לנו היה ערב משלם בטפחות וביקשנו להוריד אותו ובנקאי אמר לנו שלהוריד אותו מהתיק לגמרי זה הליך יותר מסובך אבל להפוך אותו ממשלם ללא משלם זה בקלות היינו צריכים למלא איזה מסמך שהוא שלח לנו ולצרף נתוני הכנסה עדכניים (שעל פי רוב זה הסיבה בגינה היה ערב משלם) כך שיהיה כשליש מההכנסה ותוך כמה ימים אושר
סביבות 4 שנים אבל אולי ניתן לנסות גם קודםכמה זמן אחרי תחילת המשכנתא זה היה ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: