דרך הקופת חולים שלךאני טס לפראג ואשמח לקצת מידע;
היכן הכי שווה וכדאי לקנות בטוח רפואי בטיסה לחו"ל?
כמו"כ היכן כדאי משקל לאירו?
מקומות מומלצים בפראג?
בתודה מראש..
הכי זול דרך כרטיס אשראי שלך או קופת חוליםהיכן הכי שווה וכדאי לקנות בטוח רפואי בטיסה לחו"ל?
יש חנויות שמכורות בארץ קרנות, אני הייתי מזמין דרך האתר ולוקח בבנק הפועלים בשדה התעופה בארץכמו"כ היכן כדאי משקל לאירו?
יש כאן המוןןןןן אשכולות, שווה לקרוא.מקומות מומלצים בפראג?
האם באמת נצרך שם קרונות? לא עדיף באירו במקום להמיר פעמיים?עדיף להחליף ליורו בארץ
ואז שם לקרונות- אבל לא בשדה!! הם מביאים הכי קצת.
יש לי למכור קרונות בסכום בערך של 500 ש''ח בפחות. בירושלים אם מעניין אתכם.
תבדוק טוב האם צריך עכשיו תוספת קורונהלגבי הביטוח;
האמת עשיתי קצת סקר וראיתי שפספורט קאר לקחו בסביבות 230 שקל, קופ"ח כללית 150, ודרך חברת אלעל הנוסע המתמיד 120.
כמובן הכל כולל קורונה וכו.
האם באמת נצרך שם קרונות? לא עדיף באירו במקום להמיר פעמיים?
בוודאי שצריך.תבדוק טוב האם צריך עכשיו תוספת קורונה
תוספת קורונה ברוב החברות זה לא על הידבקות ומצב רפואי (שבתחילת הקורונה החברות החריגו ועכשיו זה כבר נכלל בתוך הפוליסה הרגילה)בוודאי שצריך.
יש הרבה מאד חולי קורונה עכשיו.
הבנתי, תודה על הפירוט.תוספת קורונה ברוב החברות זה לא על הידבקות ומצב רפואי (שבתחילת הקורונה החברות החריגו ועכשיו זה כבר נכלל בתוך הפוליסה הרגילה)
התוספת זה על בידוד וסגרים אם יהיו פה או בחול, ולמיטב ידעתי ברוב המדינות כבר אין צורך בבידוקים ובדיקות
ולכן כתבתי שלבדוק מה המדיניות של הקורונה במדינת היעד
במקרה של הטסה ברור שהחברות ידאגו להכלמכיר אחד שעשה בהפניקס, היה מקרה רפואי שהיה חשש שצריך הטסה, החברה מיד הציעה את עצמה שהם נותנים הטסה וכל מה שצריך וכו' בסוף לא נצרכו להטסה אז הם קיבלו מהביטוח כרטיסים חדשים לחזור משדה תעופה יותר קרוב ובמחלקה ראשונה כל זה ללא שהוציאו שקל מהכיס
אנחנו חשבנו ג''כ לעשות כך.האם באמת נצרך שם קרונות? לא עדיף באירו במקום להמיר פעמיים?
יש כרטיסי אשראי שיוצא דרכם הכי זול מבחינת עמלהאנחנו חשבנו ג''כ לעשות כך.
תכלס הכי נוח לשלם שם במוזמן ובקרונות כי יש חנויות שמסכימות אירו רק באשראי.
מכיר אחד שעשה בהפניקס, היה מקרה רפואי שהיה חשש שצריך הטסה, החברה מיד הציעה את עצמה שהם נותנים הטסה וכל מה שצריך וכו' בסוף לא נצרכו להטסה אז הם קיבלו מהביטוח כרטיסים חדשים לחזור משדה תעופה יותר קרוב ובמחלקה ראשונה כל זה ללא שהוציאו שקל מהכיס
צפציפית על הפניקס יש הנחה טובה דרך הנוסע המתמיד של אלעל.במקרה של הטסה ברור שהחברות ידאגו להכל
אבל קח את המקרה הכי פשוט שנאבד מזוודה או אפילו טלפון
אתה צריך ללכת לרכוש את הכל מעצמך והם מחזירים לך אח"כ
בפספורטכארד הם פותחים לך את הכרטיס ואת כל הפרוצדורה אתה עושה אח"כ בארץ
ראיתי האמת בבנק הפועלים הם מאפשרים שיוך של אשראי למטבע זר, רק שלא הבנתי האם זה יהיה לא עמלה או לא..יש כרטיסי אשראי שיוצא דרכם הכי זול מבחינת עמלה
לי יש פליכארד פרימיום של מאסטכארד בנלאומיראיתי האמת בבנק הפועלים הם מאפשרים שיוך של אשראי למטבע זר, רק שלא הבנתי האם זה יהיה לא עמלה או לא..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: