איך ניתן להשיג?יש לי עיצה לטיפול ( לא לביטוח לאומי)
יש תמצית מעין חיים - מוצר נפלא שווה ניסוי!!
מה אפשר לקבל ממחלקת שיקום?יש בהחלט על מה לדבר,
ללוקים באטופיק דרמטיטיס עשויה להיקבע נכות רפואית בשיעור של 10%-30%.(כל זכות)
הבעיה שזה לא מספיק אחוזים בשביל קצבה אז אם יש עוד בעיה רפואית אפשר להגיש על הכל יחד.
כן כדאי להגיש אפילו אם תקבלו אחוזים נמוכים ולו בשביל מחלקת שיקום שהשמים שם הם הגבול והתקציב זורם כמים...
פשוט להגיש טופס 7801+ מסמכים רפואיים, ניתן להעזר ביד מכוונת ובועדה להסביר שזה משפיע על כושר העבודה והתפקוד. ואישור מעסיק על העסקת עובד- חלק בטופס
להתפלל
וזהו.
אצלי.איך ניתן להשיג?
שאלה- כמה זמן זה מהגשת הבקשה עד לוועדה?יש בהחלט על מה לדבר,
הבעיה שזה לא מספיק אחוזים בשביל קצבה אז אם יש עוד בעיה רפואית אפשר להגיש על הכל יחד.
כן כדאי להגיש אפילו אם תקבלו אחוזים נמוכים ולו בשביל מחלקת שיקום שהשמים שם הם הגבול והתקציב זורם כמים...
פשוט להגיש טופס 7801+ מסמכים רפואיים, ניתן להעזר ביד מכוונת ובועדה להסביר שזה משפיע על כושר העבודה והתפקוד. ואישור מעסיק על העסקת עובד- חלק בטופס
להתפלל
וזהו.
אין לי מושג בביטוח לאומי.שאלה- כמה זמן זה מהגשת הבקשה עד לוועדה?
הרי אטופיק משתנה כל יום
אז נניח עכשיו המצב קשה
יכול להיות עוד שבועיים עור חלק
מה אמורים לעשות? לגרד חזק לפני הוועדה ולא לטפל? לצלם?
תודה רבה
@DvoraVidman
איפה מתחילים את התהליך?יש בהחלט על מה לדבר,
להתפלל
וזהו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: