בארץ אין חברה שתבטח, מומלץ לעשות ביטוח מקומי כלומר אם טסים לארה"ב ליצור קשר עם חברת ביטוח בארה"ב לצורך ביטוח זה יותר זול ויותר טוב.מקפיצה
ברור שיטפלו, גם אם אין ביטוח. השאלה כמה זה יעלה.........אגב, אנשים לא מודעים שיש אמנה בינלאומית אם ח"ו קורה משהו לבן אדם והוא חייב להתפנות לבית חולים כשהוא נתין זר אפילו שאין לו שום ביטוח, חייבים לטפל בו גם אם אין לו שום ביטוח.
תודה רבה! יעיל מאוד.עשיתי (לפני כמה שנים) נדמה לי עד שבוע 36 עם ביטוח אפשטיין 025808214
תעדכני עם המספר לא עובד ואחפש את המייל שלהם
נותנים טיפול מינימלי. וטיפול מינימלי ביילוד של לידה מוקדמת להשאר עם פגיעה לכל החיים, במקרה הטוב.בארץ אין חברה שתבטח, מומלץ לעשות ביטוח מקומי כלומר אם טסים לארה"ב ליצור קשר עם חברת ביטוח בארה"ב לצורך ביטוח זה יותר זול ויותר טוב.
אגב, אנשים לא מודעים שיש אמנה בינלאומית אם ח"ו קורה משהו לבן אדם והוא חייב להתפנות לבית חולים כשהוא נתין זר אפילו שאין לו שום ביטוח, חייבים לטפל בו גם אם אין לו שום ביטוח.
יכול להיות תלוי מדינה, אבל ברוב המדינות הנורמליות הטיפול הוא בסדר גמור, כמובן אם זה אשפוז ארוך זה משהו אחר, אבל לידה זה משהו קצר, והפוך יש מדינות שזה דבר מרגש כי אין הרבה לידות, והצוות הרפואי נותנים יחס מאוד יפה.נותנים טיפול מינימלי. וטיפול מינימלי ביילוד של לידה מוקדמת להשאר עם פגיעה לכל החיים, במקרה הטוב.
הטסה רפואית לארץ לא ממומנת. יישארו בחו"ל או ישלמו עשרות אלפי דולרים כדי לחזור? ועוד ועוד.
מכירה אדם שלא עשה ביטוח. נעקץ מחרק כלשהו והסתבך. אז כן, לקחו אותו לבי"ח ציבורי כלשהו שאסור להיות בו אפילו שעה. המשפחה שילמה בסופו של דבר כמה מאות אלפי דולרים על הסיפור ה"פשוט" הזה.
עשיתי (לפני כמה שנים) נדמה לי עד שבוע 36 עם ביטוח אפשטיין 025808214
תעדכני עם המספר לא עובד ואחפש את המייל שלהם
epsteinpinsurance gmail.com
היה פה בפרוג כמה מספרי טלפונים וכשהתקשרי אליהם הם אמרו שלא עושים,אשמח מאוד גם
אני צריכה לעוד 10 ימים
ביטוח בשבוע 35
מאוד יעזור לי
יש לנו חתונה של גיסתי....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: