יש עוד נתונים שצריך לבדוק אותם?
כדאי לבדוק תשואות גם
צבירה קיימת לא גבוהה.שימי לב כי יש משמעות רבה לנתוני גובה השכר החודשי ולצבירה הקיימת (לא ציינת בשאלתך) בקשר לבחירת מסלול דמי הניהול הכדאי עבורך.
בהראל - ניתן לבחור מסלול . ואשמח לדעת מה מומלץ - גם מבחינה הלכתית.איזה מסלולים אלו?
איך הכסף מושקע בכל אחד מאלו?
איך בודקים?תבדקי כמה המסלול הספציפי הרוויח בשנים קודמות. לפעמים עדיף לשלם עוד אחוז דמי ניהול ולקבל עוד כמה אחוזים תשואה...
אני מניח שהכוונה על קרנות פנסיהבהראל - ניתן לבחור מסלול . ואשמח לדעת מה מומלץ - גם מבחינה הלכתית.
במיטב דש - נראה לי תכנית סטנדרטית לבני פחות מ50. (יש תוכנית כזאת?)
ידוע לי שהתכנית לא כשרה. אך איני יודעת אם אני יכולה לבחור מסלול אחר במיטב דש. (בתנאים הללו)אני מניח שהכוונה על קרנות פנסיה
התכנית הנ"ל במיטב לא כשרה, בכשרים יש להם מסלול הלכה ומסלול מחקה מדד sp500
תראו כאן
סקירת המוצרים לחיסכון פנסיוני
מהן שלושת האפשרויות לחיסכון לגיל פנסיה? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם?www.prog.co.il
הדמי ניהול האלו לא קשורים למסלולים, את יכולה לבחור איזה מסלול שתרצי.ידוע לי שהתכנית לא כשרה. אך איני יודעת אם אני יכולה לבחור מסלול אחר במיטב דש. (בתנאים הללו)
אני בודקת במקביל גם את הפן ההלכתי.
אשמח לשמוע לגבי הצדדים הכלכליים.
תודה
ככל שהצבירה נמוכה והשכר החודשי גבוה, עדיף לך המסלול בו דמי הניהול מהפקדה נמוכים ודמי הניהול מצבירה גבוהים.צבירה קיימת לא גבוהה.
ושכר חודשי בערך 10,000 (אבל למה זה בעצם אמור לשנות?)
הדמי ניהול האלו לא קשורים למסלולים, את יכולה לבחור איזה מסלול שתרצי.
איך אני בוחרת ו/או משנה?הדמי ניהול האלו לא קשורים למסלולים, את יכולה לבחור איזה מסלול שתרצי.
איך אני בוחרת ו/או משנה?
2 המסלולים מוצעים לי במסגרת הסכם שיש לחברה עם קבוצת עובדים גדולה.
אין לי קשר ישירות לחברה.
אני לא בטוחה שאוכל בהמשך לבחור את המסלול עם הניהול מצבירה של 0.05. האם לא שווה לי לחשוב על זה מעכשיו - בשביל הטווח הרחוק?
בעצם אתם אומרים שהסלול הזה סטנדרטי ולא מסובך לקבל אותו?יש להרבה אנשים את הד"נ האלו במסלול מחקה מדד, לא הבנתי מה מיוחד בהסכם של החברה שלך.
עד כמה שידוע לי תמיד אפשר לשנות מסלולים
נראה לי שכןבעצם אתם אומרים שהסלול הזה סטנדרטי ולא מסובך לקבל אותו?
רק מודאה שהבנתי.
מאוד חשוב לי
תודה
יתכן כך בשוק האקטיבי,בגדול אלטשולר היום הטובים ביותר בשוק השקעות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: