יוצרת בינה
משתמש רשום
מה עושים עם בחור שמחפש אטרקציות כל היום ולא מסוגל טיפה להתנתק ואפילו ללמוד שעה ביום?
אני חושב שתלוי מאוד מה הגילמה עושים עם בחור שמחפש אטרקציות כל היום ולא מסוגל טיפה להתנתק ואפילו ללמוד שעה ביום?
בן 19אני חושב שתלוי מאוד מה הגיל
אינו דומה בחור בן 19 לבחור ב14
תפרט
רק בבין הזמנים,הוא לא מסוגל להתנתק מהחברה,וצריך כל הזמן אירועיםבאופן כללי או דוקא בבין הזמנים, כי אם זה באופן כללי זה יכול יותר להיות קשור למשהו רפואי....., ואם זה דוקא בבין הזמנים זה יכול להראות יותר על צורך במסגרת.
נ.ב. צריך למקד את הדיון, האם על זה שהוא לא לומד כלום בבין הזמנים, או על זה שהוא אפילו לא מסוגל לשבת בנחת לרגע אלא צריך כל הזמן אטרקציות.
בגדול זה נראה לי נורמלירק בבין הזמנים,הוא לא מסוגל להתנתק מהחברה,וצריך כל הזמן אירועים
בלי אחריות אבל נשמע נורמטיבי שבחור מחכה לבין הזמנים וכדי להרגיש שהוא מנצל אותו הוא מחפש כל הזמן ריגושים חברתיים, כמובן יש דרכים לעודד לימוד בצורה חברתית, ודבר גדול עשו כל איגודי בני הישיבות בנושא הזה...רק בבין הזמנים,הוא לא מסוגל להתנתק מהחברה,וצריך כל הזמן אירועים
ממש לא בטוח שצריך לחייב בחור לרדת ללמוד בבין הזמנים, ועוד בגיל 19......, כן צריך לעודד את זה שירד ללמוד אבל לא לחייב (וכמובן תלוי בחור וסיטואציה).בגדול זה נראה לי נורמלי
אבל צריך לחייב כן למשהו חלקי,
נגיד תלמד שעה בבוקר ואז נצא ל....
לדעתי יש לחייב אותו בדרכי נועם ללמוד בהתלהבות כל יום במשך 10 דקות
אבל לא לקרוא תהילים , אלא גמרא...
??????????גיל 19 זה כבר לא גיל לחיייב וכדו'
!!!!!!!!!!!!!??????????
גיל 19 הוא לא גיל בשביל לחייב לא ללמוד שעה ולא ללמוד 10 דקות מהסיבה הפשוטה שזה יוצר ריאקציה (ככה לפחות אצל רוב הבחורים שאני מכיר בגיל הזה), כמובן לייעץ ולדבר מה טוב אפילו שגם זה צריך לראות שלא יוצר ריאקציה.!!!!!!!!!!!!!
לא התכוונתי דוקא לגילממש לא בטוח שצריך לחייב בחור לרדת ללמוד בבין הזמנים, ועוד בגיל 19......, כן צריך לעודד את זה שירד ללמוד אבל לא לחייב (וכמובן תלוי בחור וסיטואציה).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: