דרוש מידע בחור ישיבה? איזו מתנה היית רוצה לקבל?

י ס

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
יש לי בנדוד יקר שעושה יומולדת בסוכות, ואני שובר את הראש מה לתת לו.
בחורי ישיבות, מה הייתם רוצים לקבל?
הסגנון שלו קלאסי, לא סגור מדי ולא פתוח מדי.
תודה!

י ס

משתמש מקצוען
פרסום וקופי

rikigra

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הפקות ואירועים
אוטומציה עסקית
רמקול שווה ,שעון יד ,
אם בעניין ציוד טיולים מקצועי

נער המדבר

משתמש פעיל
כתיבה ספרותית
יש לי בנדוד יקר שעושה יומולדת בסוכות, ואני שובר את הראש מה לתת לו.
בחורי ישיבות, מה הייתם רוצים לקבל?
הסגנון שלו קלאסי, לא סגור מדי ולא פתוח מדי.
תודה!
אולי תתאגד עם עוד כמה בני דודים נדיבים כמוך , ותוכלו לקנות משהו באמת שווה.

הקומפיוטר

משתמש פעיל
כבחור ישיבה עד לא מזמן ההמלצה שלי זה על דברים של מותגים, לא מדי יקרים, כמו כולם (ואולי יותר) גם לבחורי ישיבות זה עושה את זה. למשל ארנק של טומי (מכרו בפרקטי ב70 ש"ח וזה היה להיט), או כפכפים של נאוטיקה (אני יודע שיש עכשיו באתר באזור 80 ש"ח).

אאא פרי העץ

משתמש רשום
שוב עניבה לא כולם רוצים כי יש להם משהו יפה או יקר
אבל לפעמים מתנה קטנה עם כיתוב יפה על זה יכול מאוד לחמם את הלב יותר מרמקול (אני קיבלתי כבר רמקול של JBL של 300 ש''ח וקיבלתי תמונה של חבר שלי בחתונה שלו תמונה על זכוכית ויותר חימם לי את הלב התמונה אע''פ שאם הרמקול אני משתמש כמעט כל יום יומיים

הקומפיוטר

משתמש פעיל
עניבה יפה (או אולי עדיף שובר)בדרך כלל כל בחור צריך , וזה לא אמור לעלות יותר מ50 שח
שובר זה רעיון, עניבה אני לא מכיר אף אחד שלובש עניבה שמישהו קנה לו, יש לכל אחד את הטעם שלו וכו' (אחרי החתונה או שמתחברים לטעם של האישה או שלובשים בלי להתחבר..)

במקום כהן

משתמש פעיל
יוצרי ai
עניבה יפה (או אולי עדיף שובר)בדרך כלל כל בחור צריך , וזה לא אמור לעלות יותר מ50 שח
עניבה ממש, לא נראה לי.
אבל אם כבר שובר זה רעיון, אבל לא נראה לי שעניבה של 50 ש"ח זה מתנה, כאילו זה יותר בגד כזה.
אם הוא אוהב עניבות יותר יקרות מסוגים שונים אז אולי זה רעיון.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה