וואו רעיון טוב!אני חושב שמטען נייד טוב ויפה עם מנורת לילה קטנה נחמדה (עם כניסה למטען) על כל בחור שיש לו נגן/פלאפון
יש כאלו ממש טובים שעולים 70-100 ש"ח ויש כאלו שמוסיפים כל מיני חריטות תסתכל בקישור (זה חנות בי-ם)וואו רעיון טוב!
מקורי, תודה.
בדקתי שם, זה חנות מצומצמת קצת.יש כאלו ממש טובים שעולים 70-100 ש"ח ויש כאלו שמוסיפים כל מיני חריטות תסתכל בקישור (זה חנות בי-ם)
כן אני חשבתי שאתה רוצה מטען נייד לכן שלחתי, מתנצלבדקתי שם, זה חנות מצומצמת קצת.
אין שם בשמים, חולצות טריקו לבינה"ז ושאר דברים טובים
סתם שטויות
רק אם התקציב הוא אזור 200 ש"ח ומעלה, כי פחות מזה זה או חיקויים או מאוד פשוטים ואין הצר שווה וכו'לא מכיר, הרבה פעמים אוזניות טובות
שוב זה דברים יקרים, כי אף אחד לא יתכבד בשעון קסיו.. ורמקול של JBL מתחיל מ- 150 הכי פשוט.רמקול שווה ,שעון יד ,
אמתשוב זה דברים יקרים, כי אף אחד לא יתכבד בשעון קסיו.. ורמקול של JBL מתחיל מ- 150 הכי פשוט.
אולי תתאגד עם עוד כמה בני דודים נדיבים כמוך , ותוכלו לקנות משהו באמת שווה.יש לי בנדוד יקר שעושה יומולדת בסוכות, ואני שובר את הראש מה לתת לו.
בחורי ישיבות, מה הייתם רוצים לקבל?
הסגנון שלו קלאסי, לא סגור מדי ולא פתוח מדי.
תודה!
שובר זה רעיון, עניבה אני לא מכיר אף אחד שלובש עניבה שמישהו קנה לו, יש לכל אחד את הטעם שלו וכו' (אחרי החתונה או שמתחברים לטעם של האישה או שלובשים בלי להתחבר..)עניבה יפה (או אולי עדיף שובר)בדרך כלל כל בחור צריך , וזה לא אמור לעלות יותר מ50 שח
עניבה ממש, לא נראה לי.עניבה יפה (או אולי עדיף שובר)בדרך כלל כל בחור צריך , וזה לא אמור לעלות יותר מ50 שח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: