זהו שאני לא זוכר אמרו לי אתמול אבל אפשר ללא כוונת השם זה שעת הדחק מי ששמע אמרו לי שזה התפרסם באתריםמה שמו לתפילה?
תודה תודה אני נזכר העברתי את שמו לר' חיים ולרב יצחק יוסף העתי וקרעו שערי שמיים עברו בחור ישיבה חמד בחורים ממש כךיצחק אלחנן בן שרה
פתחו תהילים לזכותו בבקשהיצחק אלחנן בן שרה
איך עושים את זה אני יעשהפתחו תהילים לזכותו בבקשה
זהו שאנני יודעתאיך עושים את זה אני יעשה
הקפצהפתחו תהילים לזכותו בבקשה
רפואה מהירה ובשורות טובות במהרה ממש בעזרת השם יתברךתודה תודה אני נזכר העברתי את שמו לר' חיים ולרב יצחק יוסף העתי וקרעו שערי שמיים עברו בחור ישיבה חמד בחורים ממש כך
תנו לו תודה לא תראה שום צרה אמןקריאת תהילים משותפת
תהילים יחד - כל אחד מקבל פרק אחר, וביחד משלימים קריאת ספרי תהיליםnew.tehilimyahad.com
תמשיכו לבשר בשורות טובותהבוקר (רביעי) מוסרים בני משפחתו כי במהלך יום האתמול הכליות והריאות חזרו לפעול באופן תקין, ומבקשים להמשיך להרבות בתפילות לרפואתו השלמה. תפילות פועלות!
והפלא שהוא לא ידע שחולהמצמרר!!! שמעתי שעד לפני כמה ימים הרגיש מעולה ובמיטב הבריאות ולפתע נתקף שוב בקורונה. בחור אהוד על חבריו ולומד בישיבה מובחרת. צריך לקרוע שערי שמים. ראינו במוחש על היולדת את הנס המפורסם שהוספת זכויות לרפואתו יצילוהו כפי שאירע עם היולדת. אמן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ס'
קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי: