דרוש מידע בחורת סמינר שמתעקשת על נגן עם רדיו !

מצב
הנושא נעול.

שרי :)

משתמש פעיל
איך אני מצליחה לשכנע את אחותי בחורת סמינר למה לא כדאי שיהיה רדיו בנגן לבחורה חרדית ?
בפרט שהטענה שלה שהסבא וסבתא שלנו אנשים יראים ושלמים כל ביקור אצלם כשאנחנו מגיעים דולק הרדיו.......?
וכן שלטענתה לא חסר אנשים שבנסיעה ברכב מדליקים רדיו ואפילו חרדים טובים ?
לטענתה זה מאוד מעניין להתעדכן ולשמוע קצת תוכניות של חרדים לפני השינה זה מאוד תורם לה ומשחרר אותה אחרי יום לימודים ארוך ומתיש....

פרוגמטי

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
D I G I T A L
איך אני מצליחה לשכנע את אחותי בחורת סמינר למה לא כדאי שיהיה רדיו בנגן לבחורה חרדית ?
בפרט שהטענה שלה שהסבא וסבתא שלנו אנשים יראים ושלמים כל ביקור אצלם כשאנחנו מגיעים דולק הרדיו.......?
לטענתה זה מאוד מעניין להתעדכן ולשמוע קצת תוכניות של חרדים לפני השינה זה מאוד תורם לה ומשחרר אותה אחרי יום לימודים ארוך ומתיש....
נשמע שהיא שכנעה אותך.

Excel

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי

אם בבית הסבא והסבתא היא שומעת ומכירה אז מובן מאיפה המושגים...

פרוגמטי

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
D I G I T A L
אישית הייתי מציע לשחרר ולא לקחת אישי כמשימת שכנוע. במיוחד שזה משהו אינדוידואלי שלדעתכם הוא איום ונורא ובעיניי אחר הוא קלאסה וכמו שאמר @רק תורה דוגמא טובה:
לשמוע הטפות נגד רדיו ממי שגולשת בפרוג? מוזר משהו, לא?
.

יעל!!!!!!!!!!!!!

משתמש מקצוען
לטענתה זה מאוד מעניין להתעדכן ולשמוע קצת תוכניות של חרדים
הבעיה שכדי להגיע לתחנות רדיו החרדיות צריך לעבור דרך תחנות שונות ששמה ידברו על נושאים שיענינו אותה והיא "רק" תשמע לשניה אחת וא"א לדעת לאיפה זה ימשיך
וגם קול חי וקול ברמה אפשר לשמוע דרך המחשב [אם יש לה אפשרות להגיע למחשב עם אינטרנט]

מצב רוח תקין

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי

Excel

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עוד משהו
אם מאוד חשוב לה, אפשר לנעול על התחנות החרדיות ותו לא...
(יש כזה דבר בנגן??)

אריאלל34

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עוד משהו
אם מאוד חשוב לה, אפשר לנעול על התחנות החרדיות ותו לא...
(יש כזה דבר בנגן??)
לא נראה לי...
אבל היא יכולה להתקשר למשל לקו של קול חי, קול חי מיוזיק, ולשמוע את השידור החי...

גיטי א.

משתמש מקצוען
יש היום את רוב הערוצים לשמוע דרך קווי טלפון גם בפלאפונים כשרים
תשאלי (כמעט) כל בחור ישיבה והוא יביא לך רשימה...
ולא בטוח שערוצים חרדיים עדיף מערוצי חדשות חילוניים.. מבחינת הרמה של התוכן...
סתם נקודה

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה