בקשת תפילה בחורי ישיבה נעדרים בנחל סמוך ל'גשר יעקב'

מצב
הנושא נעול.

מירושש

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כוחות משטרה והצלה הוזעקו לפנות בוקר (שלישי) לנחל הירדן, לאחר ששני תלמידי ישיבה שנראו אמש על קייק סמוך ל'גשר יעקב 'ומאז נעלמו עקבותיהם. חיפושים נרחבים בניסיון לאתרם בחיים.

שני בחורי הישיבה כבני 18, מישיבת ליטאית מוכרת, הוכרזו כנעדרים מאז השעה 18:00 אמש. לדברי חבריהם, הם נראו על קייק סמוך ל'גשר יעקב' שבנחל הירדן ומאז נעמו עקבותיהם.

בני המשפחה עודכנו והגיעו לנחל בניסיון לסייע בחיפושים הנרחבים המתבצעים על ידי המשטרה, זק"א ומתנדבים נוספים. גם הניסיונות לחייג למכשירי הסלולרי שלהם לא צלח, לאחר שהמכשירים כבו. במשפחה מביעים תקווה כי השניים הצליחו לצאת מהנחל ויצרו קשר בשעות הקרובות.

מארגון זק"א נמסר: "במוקד זק''א התקבלה קריאה לפנות בוקר על 2 בחורי ישיבה כבני 18, שנעדרים ונראו אתמול בשעה 18:00 עם קייק ליד גשר בנות יעקב לכיון הכנרת ומאז נותק הקשר איתם, למקום הוזנקו משטרת ישראל ויחידת החילוץ ומבצעים חיפושים נרחבים במקום".

בר לוין

משתמש מקצוען
אויש איזה לחץץץץץ.......
ה' יעזור וימצאו אותם בריאים ושלמים

*חיה*

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
בחסדי שמיים: אותרו בחורי הישיבה שנעדרו אתמול בלילה
חשש לחייהם של שני בחורי ישיבה כבני 18 שנעדרים מאז אתמול בשעות אחר הצהרים לאחר שנראו לאחרונה על קייק בצפון • במוקד זק''א התקבלה קריאה לפנות בוקר על 2 בחורי ישיבה נעדרים שנראו ליד גשר בנות יעקב לכיון הכנרת ומאז נותק הקשר
https://www.bhol.co.il/news/1026438

bonbon

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
שעות של דאגה הסתיימו באנחת רווחה: שני תלמידי הישיבה החרדים שהוכרזו כנעדרים לאחר שנראו אמש על קייק סמוך ל'גשר יעקב' בנחל הירדן - אותרו, בחסדי ה', בריאים ושלמים

דגל

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
ב"ה איזה מרגש שנשמע תמיד רק בשורות טובות!

ב. גליק

משתמש צעיר
מוזיקה ונגינה
עיצוב ואדריכלות פנים
מה קרה הם נרדמו על גדות הירדן?

מלפפון

משתמש סופר מקצוען
רים בני 18, כאילו למישהו יש שליטה עליהם.
חינוך לא מתחיל מגיל 18.
אם ילד יודע שההורה יבהל אם לא יעדכן אותו, הוא יטרח לעדכן ולא לישון בזמן שחצי מדינה על הרגלים. הייתי נותנת להם קנס שיעבדו בבניה כדי לשלם אותו.
או ילוו קשיש וישתכרו כדי לממן את הקנס הזה.
צר לי.

בדינג

משתמש מקצוען
D I G I T A L
אני חושב שהכל מתחיל מהבית, אם ההורים יזכירו מידי פעם בבית את המקרים הללו וישימו גיזרי עיתונים שמסקרים כאלה מקרים על המקרר, וייקחו בעצמם את הילדים לטיול ויראו להם דוגמה אישית איך צריכים להיזהר, הכל ישתנה לטובה בעז"ה. כי בידינו הדבר להקנות לילדינו אחריות וזהירות.

-אפרת-

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
ברוך ה'

מלפפון

משתמש סופר מקצוען
הייתי פעם בשמחה משפחתית, ונתנו לנו דירה,
היו תלויות שם תמונות של גזרי עיתון מתאונה שעברה עליהם.
עם דברי הודיה להשם על הנס שעברו.

לא צריך לתלות גזרי עיתונים.
מספיק לחנך מגיל צעיר להתנהל נורמלי.
אני חושבת (ואני כותבת בזהירות), שחוסר הזהירות הזה נובע דווקא מהורים ששומרים יותר מדי על הילדים, לא נותנים להם לצאת לטיולים בצורה מבוקרת, והילדים יוצאים ללא בקרה.

אם הורים יגידו לילד בתחילת בין הזמנים:
השנה אני רוצה שתעשה טיול רציני! עם ציוד מפנק, עם אוכל, אני קונה לך שק שינה,
ותזמין חברים למסלול. האב מברר מסלול מאתגר יחד עם הנער, קונה בקבוקי שתיה, מסיע את הילד לתחנה מרכזית, מצייד אותו בכספים לאוטובוסים עם זמני נסיעה ברורים, מחביא לו חטיפים בתיק עם פתק: ואל תשכח לספר חויות מכל מקום:), האב שואל: ומה תעשו אם לא יהיה מציל בים? אין לי כח לאבד אותך, והילד מרגיע: אל תדאג, לא ניכנס לשם. יש מקום עם מציל. והילד מודע לסכנות, ולא יכנס לשמורת טבע לא מוכרזת לקראת שעות החשכה, הוא יחזור בע"ה בשלום!!

אצל אחינו הדתיים לאומיים הילדים יונקים מגיל צעיר טיולים עם בטיחות. יוצאים לטיול הורים וילדים מצויידים כהלכה. עושים את כל הכיפים, אבל בבטחה.

לא יודעת מה יהיה כשהילדים שלי יהיו גדולים. מקוה שלא ירצו לצאת ושלום על ישראל..:)

למדן וידען

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
אצל אחינו הדתיים לאומיים הילדים יונקים מגיל צעיר טיולים עם בטיחות. יוצאים לטיול הורים וילדים מצויידים כהלכה. עושים את כל הכיפים, אבל בבטחה.
נכון, אצלם אף פעם לא היו אסונות..
חינוך לא מתחיל מגיל 18.
אם ילד יודע שההורה יבהל אם לא יעדכן אותו, הוא יטרח לעדכן ולא לישון בזמן שחצי מדינה על הרגלים. הייתי נותנת להם קנס שיעבדו בבניה כדי לשלם אותו.
או ילוו קשיש וישתכרו כדי לממן את הקנס הזה.
צר לי.
מעניין על מה אנשים כאן מסתמכים..
כי בידיעה הובא שהמכשירים שלהם כבו.

מצב
הנושא נעול.
פרק קכג:
א) שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם: ב) הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל ד' אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ: ג) חָנֵּנוּ ד' חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז: ד) רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
• • • • • •
לתשומת לבכם, אשכול זה נועד לבקשות תפילה בלבד. פטפטת ודיונים עלולים לגרום לנעילת האשכול או חסימת המשתמש. בברכת רפואה שלימה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט נ'

קה נֵר לְרַגְלִי דְבָרֶךָ וְאוֹר לִנְתִיבָתִי:קו נִשְׁבַּעְתִּי וָאֲקַיֵּמָה לִשְׁמֹר מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קז נַעֲנֵיתִי עַד מְאֹד יי חַיֵּנִי כִדְבָרֶךָ:קח נִדְבוֹת פִּי רְצֵה נָא יי וּמִשְׁפָּטֶיךָ לַמְּדֵנִי:קט נַפְשִׁי בְכַפִּי תָמִיד וְתוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קי נָתְנוּ רְשָׁעִים פַּח לִי וּמִפִּקּוּדֶיךָ לֹא תָעִיתִי:קיא נָחַלְתִּי עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם כִּי שְׂשׂוֹן לִבִּי הֵמָּה:קיב נָטִיתִי לִבִּי לַעֲשׂוֹת חֻקֶּיךָ לְעוֹלָם עֵקֶב:
נקרא  6  פעמים

לוח מודעות

למעלה