דרוש מידע בורות קשה בנושא שכר סופרים

single

משתמש מקצוען
שלום וברכה,
לצורך חתימת חוזה במקום עבודה התבקשתי להמציא 'אישור שכר סופרים'. לא הצלחתי דרך האינטרנט, ופניתי היום למשרדי מס הכנסה. בקושי ידעתי מה עלי לבקש. ביקשתי אישור שכר סופרים למי שאינו מקבל תלוש ולא מוציא חשבוניות. הפקידה המהמה משהו לא ברור ואמרה שהיא מארגנת לי 'אישור ניכוי (את ההמשך לא זוכרת) כולל שכר סופרים', ואני יכולה מרגע זה לראות אותו באינטרנט, כי אין לה אפשרות להדפיס.
הגעתי הביתה ופתחתי את האתר של רשות המיסים. אין בו אזור אישי ואין לי גישה לשום מסמך שקשור לשכר סופרים.
אולי מישהו יכול להושיע אותי ולהסביר לי מה אני אמורה לעשות, ומהו האישור הזה?
המון תודות לכל מי שקרא עד פה, ולכל מי שמבין בענין ויכול לעזור לי.

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
שלום וברכה,
לצורך חתימת חוזה במקום עבודה התבקשתי להמציא 'אישור שכר סופרים'. לא הצלחתי דרך האינטרנט, ופניתי היום למשרדי מס הכנסה. בקושי ידעתי מה עלי לבקש. ביקשתי אישור שכר סופרים למי שאינו מקבל תלוש ולא מוציא חשבוניות. הפקידה המהמה משהו לא ברור ואמרה שהיא מארגנת לי 'אישור ניכוי (את ההמשך לא זוכרת) כולל שכר סופרים', ואני יכולה מרגע זה לראות אותו באינטרנט, כי אין לה אפשרות להדפיס.
הגעתי הביתה ופתחתי את האתר של רשות המיסים. אין בו אזור אישי ואין לי גישה לשום מסמך שקשור לשכר סופרים.
אולי מישהו יכול להושיע אותי ולהסביר לי מה אני אמורה לעשות, ומהו האישור הזה?
המון תודות לכל מי שקרא עד פה, ולכל מי שמבין בענין ויכול לעזור לי.
להבנתי מדובר בצורת תשלום מסויימת שגוף התקשורת משלם דרכה.
אם מדובר בכותב חד פעמי, הם לא טורחים להנפיק כזה.
@זלמן כהנא תוכל להחכימנו כאן?

חיה.

משתמש מקצוען
תיכנסי לאתר רשות המיסים, תמצאי די בקלות את היישום תיאומי מס.
במהלך הנפקת תיאום מס, יש אפשרות להגדיר האם את מקבל משכורת או שכר סופרים.
במידה ותצייני שאת מקבלת שכר סופרים, תקבלי בסיום התהליך תיאום מס לשכר סופרים שזה הטופס שאת צריכה.

ורדית א

משתמש פעיל
אולי תנסי להכנס ל"אישורים לצורך ניכוי מס" בגוגל
תבחרי אישור לתיק
ואז תקלידי את מס' הזהות שלך
בהצלחה

זלמן כהנא

משתמש רשום
אסביר בקצרה:
שכר סופרים הוא סוג של עסק פטור, בו כל סופר יכול להרוויח עד סך מסוים לשנה מבלי להפריש מיסים.
כדי לקבל כסף מעיתון על כתיבה, נדרש בדרך לעדכן את שכר הסופרים.
לצורך כך חייבים להגיע מצוידים עם מספר תיק הניכויים של העיתון, כל עיתון יש לו תיק ניכויים.
אחרי שמגישים באתר או לפקיד טופס תיאום מס, בו ממלאים בין היתר את שם העיתון, גובה השכר ומספר תיק הניכויים, מקבלים את אישור שכר הסופרים.
אין דבר כזה שפקיד לא יכול להנפיק את זה.

אם עדיין לא ברור לשואל השאלה מה עליו לעשות, אשמח להמשיך ולהדריך.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה