דרוש מידע בודק שכר

יוני החכם

משתמש צעיר
האם מומלץ ללמוד היום בודק שכר - יש בזה עבודה ששוה את הלימודים? או שחשב טוב מרוויח מספיק? - ב- העבודה רק כעצמאי או גם כשכיר?

בודקת שכר

משתמש רשום
האם מומלץ ללמוד היום בודק שכר - יש בזה עבודה ששוה את הלימודים? או שחשב טוב מרוויח מספיק? - ב- העבודה רק כעצמאי או גם כשכיר?
יש הרבה דוחות קטנים שפונים בעיקר לעצמאיים. ואפשרי לשלב יחד עם עבודה כשכירים. (ויש הרבה עבודה לא צריך יותר מידי לחפש בשביל למצוא)
הדוחות הענקיים לא פונים לעסקים עצמאיים קטנים - או לכאלו שמשלבים עבודה מהצד אלא למשרדים יותר גדולים - שמעסיקים בודקי שכר- בפועל נשמע לי יותר משעמם ופחות מלמד.

shimשימי

משתמש סופר מקצוען
יש הרבה דוחות קטנים שפונים בעיקר לעצמאיים. ואפשרי לשלב יחד עם עבודה כשכירים. (ויש הרבה עבודה לא צריך יותר מידי לחפש בשביל למצוא)
הדוחות הענקיים לא פונים לעסקים עצמאיים קטנים - או לכאלו שמשלבים עבודה מהצד אלא למשרדים יותר גדולים - שמעסיקים בודקי שכר- בפועל נשמע לי יותר משעמם ופחות מלמד.
איפה אפשר למצוא בזה עבודה?
אישיתי בדיוק סיימה

בודקת שכר

משתמש רשום
איפה אפשר למצוא בזה עבודה?
אישיתי בדיוק סיימה
אני פניתי למשרדים של רו"ח ועשיתי להם דוחות
בעיקר דוחות לתיקון ליקויים
מי שכבר עובדת המשרד רוח , יותר זמין לה לעשות דוחות (אבל זה לא כעבודה בתוספת הכנסה ;))
האמת, בתקופה האחרונה לא היה לי זמן וכבר לא לקחתי דוחות
היום יותר מתמקדת בלווי מתחילות - יש כאלו שרוצות לעשות את הדוח הראשון עם לווי - יש הכשרות שלא ככ מתמקדות במעשי ואין כמעט מקומות להתמקצע כשכירים.
אבל בהחלט זה מקצוע שאפשר בקלות למצוא עבודה - כי אין הרבה בודקי שכר

נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  42  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה