דרוש מידע בוגרת קורסים בפסיכולוגיה בפתוחה? אשמח שתכנסי לעזור >>>

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
איזה מהקורסים הבאים את ממליצה ללמוד בפתוחה?
(ממליצה = מעניינים, נוחים ללמידה ועבירים):

מבוא לפסיכולוגיה
פסיכולוגיה התפתחותית
פסיכופתולוגיה
מבוא לתיאוריות אישיות

single

משתמש מקצוען
איזה מהקורסים הבאים את ממליצה ללמוד בפתוחה?
(ממליצה = מעניינים, נוחים ללמידה ועבירים):

מבוא לפסיכולוגיה
פסיכולוגיה התפתחותית
פסיכופתולוגיה
מבוא לתיאוריות אישיות
עשיתי את כולם. בעיניי התפתחותית הכי קל, גם הקורס עצמו וגם המבחן. זה היה הקורס הראשון שעשיתי בפתוחה וכך המליצו יועצי הלימודים.
אחר כך אישיות שהוא גם זכור לי כמרתק, אם כי עמוס תיאורייה, והמבחן דורש הרבה חשיבה ויכולת ניתוח מקרה.
פסיכופתולוגיה מעניין מאד, עמוס פרטים קטנים וגדולים. יש בו חלקים מורכבים מעט, אבל מה לעשות שהנפש מורכבת גם מדברים פחות נעימים.
האחרון הוא מבוא לפסיכולוגיה. קודם כל למיטב זכרוני הוא היחיד פה של 6 נקודות, ולכן עמוס יותר בחומר. קורס מעניין בהחלט, אבל זכור לי כבעל חומר רב במיוחד.
אם את רוצה להתרשמות, יש לי חלק מהספרים של הקורסים שמורים אצלי עדיין. אולי יעזור לך.

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
עשיתי את כולם. בעיניי התפתחותית הכי קל, גם הקורס עצמו וגם המבחן. זה היה הקורס הראשון שעשיתי בפתוחה וכך המליצו יועצי הלימודים.
אחר כך אישיות שהוא גם זכור לי כמרתק, אם כי עמוס תיאורייה, והמבחן דורש הרבה חשיבה ויכולת ניתוח מקרה.
פסיכופתולוגיה מעניין מאד, עמוס פרטים קטנים וגדולים. יש בו חלקים מורכבים מעט, אבל מה לעשות שהנפש מורכבת גם מדברים פחות נעימים.
האחרון הוא מבוא לפסיכולוגיה. קודם כל למיטב זכרוני הוא היחיד פה של 6 נקודות, ולכן עמוס יותר בחומר. קורס מעניין בהחלט, אבל זכור לי כבעל חומר רב במיוחד.
אם את רוצה להתרשמות, יש לי חלק מהספרים של הקורסים שמורים אצלי עדיין. אולי יעזור לך.
וואו, תודה על הפירוט!
אני מאוד רוצה ;)

yudit10

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אם עדיין אקטואלי
מבוא לפסיכולוגיה ופסיכולוגיה התפתחותית הם קורסים יותר רוחביים, עם המון המון חומר, אבל מלמעלה, בלי התעמקות.
לעומת פסיכופתלוגיה ואישיות שהם יותר קורסי עומק, ומתמקדים כל אחד בנישה שלהם.
פסיכופתלוגיה א"א ללמוד לפני מבוא, ועדיף ללמוד אחרי אישיות.
אישיות מצריך קודם השתתפות במחקר.
מבוא הוא קורס מאוד קשה, נחשב אחד הקשים ביותר בתואר, ולדעתי ממש ממש לא מומלץ בתור קורס ראשון. המון המון חומר ומושגים שמי שאין לו ידע קודם- פשוט מאבד ידיים ורגליים.
נשאר ההתפתחותית- שזו באמת ההמלצה שלהם להתחלה (אם כי גם אישיות אפשר)
לא הזכרת את חברתית- קורס מעניין מאוד שנותן פרספקטיבה יפה מאוד על ההתנהגות שלנו (וגם מעוגן מאוד מחקרית), מתאים להתחלה.

באופן כללי יש את האתר הזה
בו תוכלו למצוא המון חומר לגבי הקורסים
בהצלחה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה