מידע שימושי בואו נתאחד ונסיים את סאגת סבסוד מעונות יום תשפ"ה

משה מר

משתמש רשום
מעדכן על משהוא טוב שאולי יוכל לעזור לציבור כולו ובפרט לאברכים אני התקשרתי למשרד של שר העבודה יואב בן צור ושם נאמר לי שמבחינתם הם רוצים להוציא את המבחני תמיכה לציבור רק שהיועצת המשפטית לממשלה מעכבת זואת מהם אי לכך הפקיד במשרד נתן לי את המספר של היועצת המשפטית לממשלה 0733925511 כדי לפנות אליהם בדרישה להבין מה קורה לגבי החוק הנ"ל ביקשו ממני לפרסם את המספר את המספר שלהם ולהציף אותם בשאלות כדי אולי הציבור בישראל יבן מה קורה איתו ומה עליו לעשות אוליי בדרך הזואת אנחנו נוכל סוף סוף לדעת מה באמת קורה ולא כל שבוע בחדשות ימציאו איזה משהוא וימישכו הלאה אשמח מצידכם לפנות אליהם כדי שלפחות יצא משהוא
השעות של הפעילות של היועצת של הממשלה הם מי 8 וחצי בבוקר עד 12 וחצי בצהריים

נערך לאחרונה ב:

טורונטיאני

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
יוצרי ai
מקפיץ לתועלת כולם

משה מר

משתמש רשום
מעדכן שדיברתי עם עוזרו האישי {בטלפון האישי של השר}של השר בן צור והוא טען לי ששלושה חודשים יהיה סבסוד של מעונות גם לאברכים חייבי גיוס ומקווים לעבוד על יותר מזה אז אני מבין שאפשר להשאיר את הילדים לפחות עד 01.12.2024

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  100  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה