Natan Galant
כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
זקני הפורום בוודאי זוכרים ויודעים. אלו מכם שלא - אזכיר נשכחות.
@יואל ארלנגר התחיל לכתוב ספר לפני רבות בשנים. הוא העניק לספר את השם המשעשע "האוטוביוגרפיה הבדיונית של יואל ארלנגר", וזה כל דבר חוץ מאוטוביוגרפיה. זה ספר מדומיין, שלהערכתי אין בו ולו 5% עובדות שקרו באמת. דמיונות על גבי דמיונות, עליזים; קולחים ומשעשעים.
בשנים האחרונות לפי מה שהבנתי הוא כתב והתקדם טיפין טיפין בספר. עוד ועוד. פיסה אחרי פיסה. לאחרונה הוא שלח לי את הספר. (אל תשאלו מה נדרשתי לעשות בשביל זה).
עכשיו, כך: הספר לא גמור, חסר בו איזה 20% להערכתי.
יואל סבור שהספר לא מספיק בשל. (יואל - מקווה שזה בסדר לכתוב את זה פה)
אני, מצטער, סבור אחרת.
בעיניי, הספר טוב עוד יותר ממה שאפשר לקוות. כתוב בגוף ראשון, מקורי, יצירתי, כתוב באומנות נדירה. מן הסתם אפשר לשפר ולייעל, כמו כל ספר, אבל בגדול המוצר הבסיסי ממש טוב. נפלא. מקורי. אין היום משהו בשוק הספרים החרדי שדומה לזה בכלל.
נאמר כך: אלו שמכירים את האיש מפרוג, מכירים ומלקקים את האצבעות. אלו שלא - יהיו בהלם מוחלט כשיקראו את הספר, החל מהעמוד הראשון.
חיפשתי לכם לינקים לספר, מתוך פרקים שיואל העלה פה בעבר, לא מצאתי.
@יואל ארלנגר יש לי את הרשות שלך להעלות פה פרק ראשון או שניים?
בקיצור; הספר בנוי משלושה רבדים:
א - העלילה עצמה. יואל (כלומר בן דמותו הספרותי) הולך לפה והולך לשם
ב- חלומות. הספר משופע בהם. והם עשירים ונפלאים ומפורטים.
ג- היזכרויות, פלאש-בקים. יש בספר הרבה מאוד העלאה זכרונות, ואישים שונים מספרים על חייהם בעבר. עיין ערך חצבאני המספר על דגסטן מולדתו.
קשה לתאר במילים עד כמה הספר טוב, ולכן לא אעשה זאת.
מה שכן, אשמח לשמוע את עצתכם. האם תעזרו לו לצאת להד-סטארט, או אם יש לכם רעיון טוב יותר?
(ולא, בהוצאות החרדיות זה כנראה לא יעבור, כי... נו, אתם מבינים. יואל)
בהערכה גסה הוא יצטרך בערך 20000 ש"ח להוציא את הספר.
ועכשיו המיקרופון שלכם. ואל תהיו ציניים, כי העניין רציני.
@יואל ארלנגר התחיל לכתוב ספר לפני רבות בשנים. הוא העניק לספר את השם המשעשע "האוטוביוגרפיה הבדיונית של יואל ארלנגר", וזה כל דבר חוץ מאוטוביוגרפיה. זה ספר מדומיין, שלהערכתי אין בו ולו 5% עובדות שקרו באמת. דמיונות על גבי דמיונות, עליזים; קולחים ומשעשעים.
בשנים האחרונות לפי מה שהבנתי הוא כתב והתקדם טיפין טיפין בספר. עוד ועוד. פיסה אחרי פיסה. לאחרונה הוא שלח לי את הספר. (אל תשאלו מה נדרשתי לעשות בשביל זה).
עכשיו, כך: הספר לא גמור, חסר בו איזה 20% להערכתי.
יואל סבור שהספר לא מספיק בשל. (יואל - מקווה שזה בסדר לכתוב את זה פה)
אני, מצטער, סבור אחרת.
בעיניי, הספר טוב עוד יותר ממה שאפשר לקוות. כתוב בגוף ראשון, מקורי, יצירתי, כתוב באומנות נדירה. מן הסתם אפשר לשפר ולייעל, כמו כל ספר, אבל בגדול המוצר הבסיסי ממש טוב. נפלא. מקורי. אין היום משהו בשוק הספרים החרדי שדומה לזה בכלל.
נאמר כך: אלו שמכירים את האיש מפרוג, מכירים ומלקקים את האצבעות. אלו שלא - יהיו בהלם מוחלט כשיקראו את הספר, החל מהעמוד הראשון.
חיפשתי לכם לינקים לספר, מתוך פרקים שיואל העלה פה בעבר, לא מצאתי.
@יואל ארלנגר יש לי את הרשות שלך להעלות פה פרק ראשון או שניים?
בקיצור; הספר בנוי משלושה רבדים:
א - העלילה עצמה. יואל (כלומר בן דמותו הספרותי) הולך לפה והולך לשם
ב- חלומות. הספר משופע בהם. והם עשירים ונפלאים ומפורטים.
ג- היזכרויות, פלאש-בקים. יש בספר הרבה מאוד העלאה זכרונות, ואישים שונים מספרים על חייהם בעבר. עיין ערך חצבאני המספר על דגסטן מולדתו.
קשה לתאר במילים עד כמה הספר טוב, ולכן לא אעשה זאת.
מה שכן, אשמח לשמוע את עצתכם. האם תעזרו לו לצאת להד-סטארט, או אם יש לכם רעיון טוב יותר?
(ולא, בהוצאות החרדיות זה כנראה לא יעבור, כי... נו, אתם מבינים. יואל)
בהערכה גסה הוא יצטרך בערך 20000 ש"ח להוציא את הספר.
ועכשיו המיקרופון שלכם. ואל תהיו ציניים, כי העניין רציני.