בהמשך לכל הדיונים על הוזלת מחירי הדירות - עורך דין מעולה במחיר ממש זול

אברהם חיים

משתמש חדש
שלום לכולם,
אנו כולנו בעד הוזלת מחירי הדיור, כולל האשכול הנעוץ של פרסום דירות מוכרים וקונים, רציתי להציע הצעה מאוד טובה לכל הרוכשים והקונים, לאחרונה ראיתי פרסום בעתונות החרדית על עורך דין ותיק ומנוסה במחיר שווה מאוד של 1500 ש"ח בלבד, לפני מע"מ, לעסקאות בירושלים ובמרכז, לא משנה מה מחיר הדירה. כידוע עורך דין לוקח בד"כ רבע אחוז מגודל העיסקה. בררנו על העורך דין ומדובר בעו"ד מעולה עם ותק של מעל 30 שנה, עשינו אצלו עיסקה, ויצאנו מרוצים עד הגג, גם מהאכפתיות, מהמסירות, ומהמקצוענות של 30 שנה, וכמובן גם מהמחיר המאוד אטרקטיבי. בהחלט שווה.

אני לא יודע אם מותר לפרסם את מספר הטלפון, או לא. אז אני משאיר למי שרוצה שייפנה אלי לפרטי. (שימו לב שאני לא הרבה ליד מחשב, אז יכול לקחת קצת זמן עד שאענה).

בהצלחה לכולם

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה