יש דרך מאוד פשוטה כך קאתי פעם איך בודקים אם זה חסין קינה 100 אחוזהאם מכשיר מיקרוגל חדש מחויב בבדיקת קרינה?
ואם כן, האם יש לכם כתובת של טכנאי/בודק אמין בירושלים?
תודה
גם אם תהיה תקשורת לא בהכרח שיש זליגה, כלוב פאראדיי לא תמיד חוסם את הגלים הללו.יש דרך מאוד פשוטה כך קאתי פעם איך בודקים אם זה חסין קינה 100 אחוז
לוקחים פלאפון ומכניסים למיקרוגל (לא להדליק) ולסגור ולנסות להתקשר אל הפלאפון בעיקרון לא אמור להיות קליטה שם אין לי מקור לזה זה על הזיכרון
אם יש לו תו תקן, אין מה לחשוש.תודה
אז מה בכ"ז?
מטוס מוגן מאוד מקרינה, ויש שם קליטה סבירה גם כשהוא באויר עד גובה מסויים.יש דרך מאוד פשוטה כך קאתי פעם איך בודקים אם זה חסין קינה 100 אחוז
לוקחים פלאפון ומכניסים למיקרוגל (לא להדליק) ולסגור ולנסות להתקשר אל הפלאפון בעיקרון לא אמור להיות קליטה שם אין לי מקור לזה זה על הזיכרון
אני בדקתי את זה באחד באמת נפל הקליטה ובאחד היה ממש חלשמטוס מוגן מאוד מקרינה, ויש שם קליטה סבירה גם כשהוא באויר עד גובה מסויים.
לא ישבת ליד החלון, נכון? זה גם משמעותי.אני בדקתי את זה באחד באמת נפל הקליטה ובאחד היה ממש חלש
אם זה חברה ידועה, אין סיבה לחשוש,תודה
זה מקרוגל שהובא מחו"ל,
רק לבדוק אם יש עליו סמל של התקן?
למה החלטת שמטוס מוגן נגד קרינה בלתי מייננת?לא ישבת ליד החלון, נכון? זה גם משמעותי.
אני בדקתי את זה כמה פעמים (אסור להגיד), גם בגובה של 600 מטר יש קליטה אפילו אינטרנט.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ס'
קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי: