אחרי כמה זמן קבלת תשובה? ראיתי פה באתר איזה מידע לגבי התשובה צריך לחפש בריאות טובה.מאוחדת, אם זה משנה
לא ממש מבינה מה אני קוראת..
ומהגיגול הסתבכתי יותר
תודה!
איך שהבנתי שבקופות חולים נותנים רק חיובי שלילי כלומר positive שיש נוגדנים או negative שאין נוגדניםמאוחדת, אם זה משנה
ומהגיגול הסתבכתי יותר
תודה!
רק במאוחדת לא נותנים את כמות הנוגדנים.איך שהבנתי שבקופות חולים נותנים רק חיובי שליל
נראה לי גם במכבירק במאוחדת לא נותנים את כמות הנוגדנים.
באותו יוםאחרי כמה זמן קבלת תשובה? ראיתי פה באתר איזה מידע לגבי התשובה צריך לחפש בריאות טובה.
גם במכבירק במאוחדת
הבנתי שבמאוחדת רק מ100 מקבלי חיובי למרות שכבר מ12 זה נקרא שיש נוגדנים.מאוחדת, אם זה משנה
ומהגיגול הסתבכתי יותר
תודה!
וואו תודה על המידע!!הבנתי שבמאוחדת רק מ100 מקבלי חיובי למרות שכבר מ12 זה נקרא שיש נוגדנים.
רופא המשפחה יכול לראות את התוצאות המדויקות.
@שירי כהן שמעתי מקודם ממשהי שקיבלה שלילי וד"ר לוין אמרה לה שלפי הערכים שיש אצלה במחשב יש לה נוגדנים..
רופאת המשפחה אצלינו בישובמי זה ד"ר לוין?
ובאמת רופא מפנה יכול לראות את כמות הנוגדנים?
לא.@שירי כהן רשמו לך כמה נוגדנים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: