כ"כ דק שהסבתות מסביב סופקות כפיים בצער איך הצעירות מלבישות את הקטנים בימינו...שנה שעברה הלבשתי ככה עם גרביונים מתחת אבל בכל זאת מרגיש לי מידי דק....
אם את מלבישה מכנסיים יש מטריפים!!שנה שעברה הלבשתי ככה עם גרביונים מתחת אבל בכל זאת מרגיש לי מידי דק....
צודקת אני רק לוטשת את העיניים לסטים האלה, עוד לא קניתי.מהמם!
אבל מחירים הזויים של תחילת עונה
אוברול 89.9
והקרדיגן לתינוק עצמו עולה לבד 99 ש"ח...
בסוף עונה את יכולה להרשות לעצמךצודקת אני רק לוטשת את העיניים לסטים האלה, עוד לא קניתי.
ראיתי באלי אקספרס בגדים לתינוקות בסגנון של קרדיגנים.
שום סגנון אירופאי!!בחורף יש מלא בגדים עם מכנסיים קצרים (לדוג' סריג שרוול ארוך ומכנס קצר כיווצים) ואת פשוט שמה גרביונים מתחת וזה מתוק ממש (סגנון ארופאי וחסידי אם התחברת)
בקידישיק ובעוד חנויות יש גם ארוך בחורף. כנראה עוד לא הגיעה הסחורה למדפים
אני מסתובבת בחנויות פה בישראל שמייבאות בגדים מאירופה ואמריקה וזה בדיוק הסגנון...שום סגנון אירופאי!!
סגנון ישראלי!
תסתובבי קצת באירופה או בחנויות שם, אין שם בגד קצר אחד לחורף!!
פנינה
יש לך אולי משהו בצבע כחול גינס כותנה לילדה בת 1.5?
מאד יעזור לי להשלמת סט....
בסיגנון הזה רק שיהיה כחול
תודההה!!
צפה בקובץ המצורף 1779654
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: