דרוש מידע בבקשה - פתרון דחוף להתקנת תעודת אבטחה

מתכנתת!!

משתמש פעיל
יש לי ראוטר של נטפרי.
בשביל העבודה אני צריכה להתחבר לVPN (VPN עוקף את נטפרי) --
אבל, אין לי הרשאות להתקין את תעודת האבטחה של נטפרי, ולכן אני לא יכולה להתחבר לראוטר.
למישהו יש פתרון?

נסיון9876

משתמש פעיל
יש לי ראוטר של נטפרי.
בשביל העבודה אני צריכה להתחבר לVPN (VPN עוקף את נטפרי) --
אבל, אין לי הרשאות להתקין את תעודת האבטחה של נטפרי, ולכן אני לא יכולה להתחבר לראוטר.
למישהו יש פתרון?
1. לפעמים החיבור לVPN עובד גם ללא תעודת אבטחה(מנסיון), ובשביל להתחבר לראוטר בטח לא צריך תעודת אבטחה...
2. אפשר לעדכן את תעודת האבטחה ללא התקנה.(בעיקרון יש את התוכנה שלהם שמעדכנת, אבל יש דרך חלופית ללא התקנה) - ראי כאן - https://netfree.link/wiki/התקנת_תעודה_ידנית_במחשב
(למיטב זכרוני שחקתי שם קצת עם ההגדרות עש שהצליח, אבל לא מסובך מידי...)

בהצלחה

מתכנתת!!

משתמש פעיל
2. אפשר לעדכן את תעודת האבטחה ללא התקנה.(בעיקרון יש את התוכנה שלהם שמעדכנת, אבל יש דרך חלופית ללא התקנה) - ראי כאן - https://netfree.link/wiki/התקנת_תעודה_ידנית_במחשב
(למיטב זכרוני שחקתי שם קצת עם ההגדרות עש שהצליח, אבל לא מסובך מידי...)

בהצלחה
אבדוק זאת.
תודה!

נסיון9876

משתמש פעיל
בחיבור לאינטרנט כתוב לי CONNECT אבל בפועל אין אפשרות לגלוש
אני מכירה מקרים שבהם לא היתה אפשרות לפתוח מייל למשל או teams, אבל כן היתה אפשרות לגלוש על הVPN.(במקרים ההם המייל ועוד תוכנות סטנדרטיות לא היו יושבות על הVPN, ויכלו לגשת אליהם ממחשב אחר, לא של העבודה, ששם היה מותקן נטפרי רגיל)
האם את בטוחה שאת לא מצליחה לפתוח אתרים שיושבים על הVPN?

rubi

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
תנסו להיכנס לאחד מהכתובות הללו [חוץ מהראשון שעובד רק אם יש חיבור נטפרי פעיל]
1669241235883.png

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  12  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה