1. לפעמים החיבור לVPN עובד גם ללא תעודת אבטחה(מנסיון), ובשביל להתחבר לראוטר בטח לא צריך תעודת אבטחה...יש לי ראוטר של נטפרי.
בשביל העבודה אני צריכה להתחבר לVPN (VPN עוקף את נטפרי) --
אבל, אין לי הרשאות להתקין את תעודת האבטחה של נטפרי, ולכן אני לא יכולה להתחבר לראוטר.
למישהו יש פתרון?
בחיבור לאינטרנט כתוב לי CONNECT אבל בפועל אין אפשרות לגלוש1. לפעמים החיבור לVPN עובד גם ללא תעודת אבטחה(מנסיון), ובשביל להתחבר לראוטר בטח לא צריך תעודת אבטחה...
אבדוק זאת.2. אפשר לעדכן את תעודת האבטחה ללא התקנה.(בעיקרון יש את התוכנה שלהם שמעדכנת, אבל יש דרך חלופית ללא התקנה) - ראי כאן - https://netfree.link/wiki/התקנת_תעודה_ידנית_במחשב
(למיטב זכרוני שחקתי שם קצת עם ההגדרות עש שהצליח, אבל לא מסובך מידי...)
בהצלחה
אני מכירה מקרים שבהם לא היתה אפשרות לפתוח מייל למשל או teams, אבל כן היתה אפשרות לגלוש על הVPN.(במקרים ההם המייל ועוד תוכנות סטנדרטיות לא היו יושבות על הVPN, ויכלו לגשת אליהם ממחשב אחר, לא של העבודה, ששם היה מותקן נטפרי רגיל)בחיבור לאינטרנט כתוב לי CONNECT אבל בפועל אין אפשרות לגלוש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: