תורגם אני לא מצליח להעלות פה מסמך וורד, אפשר לשלוח לי למייל roni2.leshem^gmailבבקשה זה ממש ממש דחוף לי. ושוב תודה מראש.
בפי די אף אפשר לעלות...תורגם
תרגמתי אני לא מצליח להעלות פה מסמך וורד
ממש תודה רבה אבל מעדיפה לא לשלוח מיילים בפרטי....תורגם אני לא מצליח להעלות פה מסמך וורד, אפשר לשלוח לי למייל roni2.leshem^gmail
לא מצליחה יש מצב לסיוע ?יש לעשות צילומי מסך, ובמתרגם של גוגל לעלות את התמונות שיקרא את הטקסט...
יש מצב שאתה מעלה כאן את הקישור לאתר שדרכו עשית את זה.הצלחתי
ממש תודה אבל לא מצליחה יש מצב לקישור ?דרך החיפוש של גוגל אפשר
בחיפוש יש סמל של תמונה
לוחצים עליה ומעלים קובץ והוא מתרגם אוטמטית
W251bGwsbnVsbCxudWxsLG51bGwsbnVsbCxudWxsLG51bGwsIkVrY0tKR1UwWlRVeFpETTFMVFZoT1dFdE5ERTROQzFpWVdGaUxUVmpaVGN5WlRWbU5HSTNNeElmTkRKb2NtdGxObkJLUmpoWlVVUjFWV2RKVkUxaWJEUlJkM0pmVUdGU1p3PT0iXQממש תודה אבל לא מצליחה יש מצב לקישור ?
(זה מסמך סרוק לא מקורי )
W251bGwsbnVsbCxudWxsLG51bGwsbnVsbCxudWxsLG51bGwsIkVrY0tKR1UwWlRVeFpETTFMVFZoT1dFdE5ERTROQzFpWVdGaUxUVmpaVGN5WlRWbU5HSTNNeElmTkRKb2NtdGxObkJLUmpoWlVVUjFWV2RKVkUxaWJEUlJkM0pmVUdGU1p3PT0iXQ
לא הצלחתי לשים קישור אלא אם כן אני מעלה תמונה לבדיקה
תסברי מה לא הצלחת ואני ינסה למקדממש תודה אבל לא מצליחה יש מצב לקישור ?
(זה מסמך סרוק לא מקורי )
לא מצליחה לעלות מסמך סרוק ושגוגל יתרגם לי.תסברי מה לא הצלחת ואני ינסה למקד
מה הסיומת של המסמך?לא מצליחה לעלות מסמך סרוק ושגוגל יתרגם לי.
הסתדרת?לא מצליחה לעלות מסמך סרוק ושגוגל יתרגם לי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: