לא! הלבן!!חלמונים? הצהובים?
הם לא אמורים ממש להפוך לקצף, אבל כן להפוך למסה יותר אוורירית.
התכוונת חלבונים.לא! הלבן!!
מרוב לחץ שהתבלב זה בסוף קרא.....התכוונת חלבונים.
אני חושבת שלאהקערה אולי היתה רטובה?
או במילים אחרות, הביצים נגעו במים?
לא חלמתי.אולי שומנית?
זה גם משפיע.
תעדכניתודה לכןלכן
הולכת להקציף שוב..
אם הייתי מוסיפה מלח לחלבונים זלתוסיפי טיפה מלח
שומן יכול להיות הסיבה
מושלם ברוך הוא!תעדכני
שזה אומר???לא זורקים.
מזרימים אותן בזו אחר זו אל לוע הכיור.
ולא מסירים עיניים.
זה מעניין
הן מתגלצ'ות אל תוך לוע הכיור במין פלופ פלופ כזה.לא זורקים.
מזרימים אותן בזו אחר זו אל לוע הכיור.
ולא מסירים עיניים.
זה מעניין
שזה אומר???
הן מתגלצ'ות אל תוך לוע הכיור במין פלופ פלופ כזה.
חוויה של ממש
תגידו
מה עןשים עכשיו עם 5 חלמונים???
זורקים
למה לזרוק?לא זורקים.
מזרימים אותן בזו אחר זו אל לוע הכיור.
ולא מסירים עיניים.
זה מעניין
קודם כל יש לך 5 חלבונים שהקצפת ולא עלו
חלבונים זל
למה לזרוק?
קודם כל יש לך 5 חלבונים שהקצפת ולא עלו.
אז תצרפי אותם יחד ל5 החלמונים המסכנים האלו ותכיני עוגה בחושה או חביתה לסנדוויץ של מחר...
יש מתכון?חביתת ירק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: