אפילו שכשנכנסים לחדר לא ממש רואים את הקיר הימני ההוא?הייתי צובעת ומקשטת את הקיר הריק ביותר בחדר בעדיפות מול הפתח.
מול הפתח יש בחדר ארון ושידה ובקיר הצמוד יש חלון לכן כדאי לצבוע את הקיר שמימין לפתח שהוא קיר גדול יותר וריק.
את יכולה להוסיף וילון לחלון.
בהצלחה
אולי באמת כדאי למקם בקיר שמול הדלת את השידה ומיטת התינוק ואת הארון על הקיר של הדלת.אולי כדאי לשנות מיקומים של הארון והשידה?
מה מציעות?
פחות אוהבת את הארון על הקיר של הדלת כי אז שנכנסים לחדר רואים ישר דופן של ארון, וזה עושה לי עומס בעינייםאולי באמת כדאי למקם בקיר שמול הדלת את השידה ומיטת התינוק ואת הארון על הקיר של הדלת.
לא יודעת מה האורך של הקיר אבל אם יש מרוח לצד הדלת של כמה סנטימטרים אז זה נראה טוב.פחות אוהבת את הארון על הקיר של הדלת כי אז שנכנסים לחדר רואים ישר דופן של ארון, וזה עושה לי עומס בעיניים
כן, לדעתי אלו הקירות הבולטים בכניסה לחדר ולכן מתלבטת אם לצבוע את הקיר של החלוןאולי רואים את שני הקירות האלו?צפה בקובץ המצורף 1276531
זה מה ש @אחת111 הציעה.אולי תמקמי את הארון בקיר הפנימי כך לא תראי דופן בכניסה לחדר.
והקישוט יהיה בקיר שמול הפתחצפה בקובץ המצורף 1276543
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: