אצלינו בבית כשהייתי ילדה , היינו קונים תיק כל שנתיים ..יש לי 2 בנות, אחת עולה לא' , ואחת עולה לכיתה ג'
העולה לג' ממש רוצה תיק חדש, למרות שהתיק שלה במצב מעולה, הודעתי לה שתבחר בין תיק חדש לקלמר חדש, והיא מאד התמרמרה והתאכזבה. טענה שלכלללל החבירות קונים תיק חדש. מה דעתכן?מה נכון?
נראה לך באמת ש"כל הכיתה" זה נקרא "כל הכיתה" ?אני אישית מחליפה תיק כל שנה, כי בגיל הזה התיקים מתלכלכים ונהרסים ממש מהר...
לדעתי מכיתה ה' שומרים יותר על התיק.
ואם היא מתמרמרת למה לא לקנות לה?? שתעלה בהרגשה טובה לכיתה ג' במיוחד אם כל החברות קונות חדש.
אפשר לקנות כל שנתיים אם לילדה לדעתי לא אכפת אבל אם אחותה עולה לכיתה א' ומקבלת תיק חדש וכל החברות שלה גם כן ורק היא לא, לדעתי זה ממש יפגע בה. היא תתאכזב מאד ותעלה לכיתה ג' בהרגשה פחות טובה
אצלנו ב א מ ת רוב הבנות קונות חדש.אני קונה עכשיו לעולה לד'
והעולה לב' מקבלת את של הגדולה יותר
בהיות שבפעם הראשונה קרה לי שילקטו של קל גב ממש נקרע אחרי שימוש של שנה אחת (ילקוט ממש יקר)
נשמע לכם הגיוני?
בכל אופן תמיד השתמשו אצלי א' ב' ג' וגם אז נשאר שלם .
נראה לך באמת ש"כל הכיתה" זה נקרא "כל הכיתה" ?
אני שנה שעברה הייתי גם באותו מצב אחת עלתה לג' ואחת לא'
והסברתי יפה מאד לעולה לג' שהשנה אני קונה לאחותה שבא' ולעוד אחות שעולה לסמינר והיא תחכה לשנה הבאה
כי הילקוט שלה מעולה . והשנה בעזרת השם היא מקבלת חדש.
מעניין אותי, כל שנה קונים ילקוט של 200-250 ש"ח? או יותר סגנון של עלי וכדומה?לדעתי זה תלוי חברה ומשפחה. אצלנו למשל מחליפים כל שנה וגם אחיות שלי מחליפות לילדיהם כל שנה...
אבל יכולה להגיד מנקודת מבט של מורה שכשבת נשארת עם אותו התיק 3 שנים זה בהחלט מדליק אצלי נורה אדומה בנוגע למצב הכלכלי של הילדה.. גם כשאנחנו דואגות לתלמידה שתקבל תיק חדש מעמותות למיניהם זה כל שנתיים ולא שלוש.. אבל יכולה להבין שיש מקומות שזה מקובל...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: