עשיתי את זה כבר 3-4 פעמים1. הקובץ לא סגור בצורה הנכונה, צריך להמיר אותו או לסגור מחדש
הוא היה בשימוש אני יכולה להעביר לשם קבצים אחרים רק את הקובץ הזה הוא לא מסכים2. הדיסק חדש ויש לפרמט אותו.
לפי איך שזה ניראה זה מצריך פירמוט של האון קי לפירמוט מסוים כתבו על זה פה הרבהכן
כבר כמה פעמים
זה לא עוזר
ממתי איך למה כמהא"א להעביר לאונקי קובץ מעל 4 ג'יגה
אפשר להעביר לדיסק קשיח, ארדיסק....
ברצינות?א"א להעביר לאונקי קובץ מעל 4 ג'יגה
אפשר להעביר לדיסק קשיח, ארדיסק....
תודה רבה!!דחוף!!!
הכנתי מצגת באורך של 36 דקות. סגרתי על H.264, הוא נסגר. אני רוצה להעביר לאון קי גדול של 28 ג'יגה הוא כותב לי: הקובץ גדול מדי עבור מערכת הקבצים המשומשת כיעד. מי יכול לעזור לי בדחיפות איך אני סוגרת שיהיה ברור וחד ויעלה על דיסק און קי.www.prog.co.ilהקובץ גדול מידי למרות שיש מקום בג'יגה
אני מנסה להעביר קובץ וידאו מהמחשב לאונקי, שיש בו מקום ל-16 ג'יגה. הקובץ הוא 4.4 ג'יגה בלבד, ובכל זאת מופיעה לי הודעה: הקובץ גדול מידי עבור מערכת הקבצים המשמשת כיעד. מה פשרה של זו? תודה!www.prog.co.ilבעיה בהעתקת חומר לדיסק אונקי- דחוף!!
קניתי דיסק אונקי חדש של 64 GB. אני רוצה להעתיק אליו קבצים ששוקלים בערך 32GB. וכשאני מעתיקה הוא כותב לי: "הקובץ גדול מידי עבור מערכת הקבצים המשמשת כיעד" מה זה אומר? אשמח לכל עזרה... תודה מראש!www.prog.co.ilלא נותן להיכנס לאונקי-מה לעשות?
נא את עזרתכם: יש לי קובץ של סרט השוקל 4.1 ג"ב רציתי להעביר אותו לתוך אונקי ריק [ריק לגמרי. עבר אתחול. אין בו קבצים מוסתרים] שיש בו 7.7 ג"ב פנויים והוא לא מוכן להעביר ומוציא הודעה: "הקובץ גדול מידי עבור מערכת קבצים המשמשת כיעד" מה לעשות?www.prog.co.ilמה זה??? אני לא מצליחה להעביר קבצים....
אני רוצה להעביר קובץ בגודל 4.18 גיגה לדיסק און קי ריק בגודל 16 ג'יגה והוא כותב לי את התיבה הבאה: "הקובץ גדול מידי עבור מערכת הקבצים המשמשת כיעד" מה עושים???? יש פתרון?????www.prog.co.ilהצילו בעיה בייצוא
אני לא ממש בעניין של עריכה יצא לי לעשות עריכה של שעה + ייצאתי לFLV יצא גודל 4.77 אני מנסה להעתיק לאון קי שיש בו ספייס של 14 GB והוא כותב לי:'הקובץ גדול מידי עבור מערכת הקבצים המשמשת כיעד' אני ממש חיבת להעביר את זה עכשיו מה עושים??? יש לכם רעיון /עצה אולי סגירה אחרת. [זה חייב להכנס לDVD באיכות...www.prog.co.ilקובץ גדול למערכת קבצים.
חברתי דיסק קשיח למחשב שיש בו מקום בשפע. אני מנסה להעביר קובץ של סרט בגודל של 6 גיגה והוא כותב: הקובץ גדול מידי עבור מערכת הקבצים המשמשת כיעד. מה עושים?www.prog.co.il
אני מקווה שזה מספיק
תודה רבה!!כן!
א"א להעביר יותר מ4 ג'יגה זה הסיפור!
אני כן פירמטתי את האון קי וזה הצליח ליגם לי יש את אותה הבעיה. מדובר בקובץ של 5GB.
לפרמט זה ממש אבל ממש לא רלוונטי....
אני צריך להעתיק את זה לדיסק קשיח/ארדיסק
יש פיתרון או שאני תקוע?
תודה רבה על הקישור, ניסיתי גם ולא הצלחתי.אני כן פירמטתי את האון קי וזה הצליח לי
אבל יש כאן הסבר אחר שניסיתי ולא הצלחתי במיוחד....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: