ירושלמי במבטא
משתמש פעיל
להשכרה בבני ברק באזור ירושלים ר' עקיבא באגי עם 2 מקומות ישיבה
לפרטים-0534139195
חוויה בלתי נשכחת!!
לפרטים-0534139195
חוויה בלתי נשכחת!!
אנחנו שכרנו מהם שרות מהמם נתנו לנו לכמה שעות בלילה במחיר מצחיק...ממליצה בחוםלהשכרה בבני ברק באזור ירושלים ר' עקיבא באגי עם 2 מקומות ישיבה
לפרטים-0534139195
חוויה בלתי נשכחת!!
ממש לא מדובר על כלי נמוך...@ירושלמי במבטא
באגי הכוונה לכלים הנמוכים האלו שמשוטטים על הכביש נמוך נמוך בלי אורות כשהנהגים הם ילדים /נערים שמסכנים את חייהם ואת הנהגים שבאים מולם?
אם כן, אני הייתי מתבייש שידעו שאני מזכה את הרבנים במצוות ונסתכנתם מאד לנפשותיכם, וק"ו ב"ב של ק"ו לא הייתי מפרסם את זה
בהצלחה ובברכת מודה ועוזב ירחם על נפש ילדינו
למה אתה כותב כך???נראה לי שכל מי שמשכיר את זה הולך עם הילדים שלו לגינות...@ירושלמי במבטא
באגי הכוונה לכלים הנמוכים האלו שמשוטטים על הכביש נמוך נמוך בלי אורות כשהנהגים הם ילדים /נערים שמסכנים את חייהם ואת הנהגים שבאים מולם?
אם כן, אני הייתי מתבייש שידעו שאני מזכה את הרבנים במצוות ונסתכנתם מאד לנפשותיכם, וק"ו ב"ב של ק"ו לא הייתי מפרסם את זה
בהצלחה ובברכת מודה ועוזב ירחם על נפש ילדינו
יחסית לחזית של רכב ושדה הראיה של הנהג זה סופר נמוךממש לא מדובר על כלי נמוך...
די נו. ילדים עד גיל 9 לא חוצים כביש לבד, אז להתגלגל על הכביש בלי אחריות וזהירות כן?!מתאים לילדים מגיל 6 ועד משקל כוול של 150 קילו
אמן. אני רואה אותם בכבישים ובעיקר שם (אולי קופצים לגינה להעמיס חבר, לא מעבר)וכל מי שלקח את זה נסע עם זה לגינות סמוכות
באמת שאין לי עניין לקטול סתם ואני דווקא מאוד שמח שיהודים מתפרנסים ושיערב לכם ואם אני ישמע שזכיתם בלוטו בל"נ (ואם תזכירו לי) אומר מזמור לתודה, באמת.חבל סתם לקטול...
לחלוטיןבכל דבר יש סכנות גם ברכב גם בקורקינט חשמלי גם באופניים חשמליות
ולכן גם לא משכירים רכבים ואופניים חשמליים לילדים!בכל דבר יש סכנות גם ברכב גם בקורקינט חשמלי גם באופניים חשמליות .גם במים בכל מקום צריך סייעתא דשמיא גדולה מאד
אבל במקרה הזה האופניים מאד מאד בטיחותיות ורובם הגדול מגיעים עם ליווי של מבוגר אחראי ומאד מאד נהנים
ואף פעם ב"ה לא שמעתי אפילו על ילד שנפל מזה או פציעה ה' ישמור
אמן כן יהי רצוןורובם הגדול מגיעים עם ליווי של מבוגר אחראי
לא מדובר באופניים חשמליות ולא ברכב חשמליולכן גם לא משכירים רכבים ואופניים חשמליים לילדים!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: