שיתוף אתר שלי

טלי'ה

טלי'ה נחום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
עריכה והפקת סרטים

אתר בוויקס

ערוץ יוטיוב טרי חדש מי שיעשה סאבסקרייב (מנוי) מבטיחה לעשות בחזרה.. ערוץ קודם הגיע ל1000 מינויים אבל הרבה מהתוכן לא שלי וזה אומר שאין אפשרות למונוטיזיציה אז העדפתי להתחיל מאפס.

כמה מילים למי שרוצה גם להכנס לתחום האתרים..
יש פלטפורמות שאפשר לעשות בהם אתר בחינם בלי לקנות דומיין ובלי לשלם על עיצוב ובניה. יש להם ממשק משתמש דיי נוח לעצב בעצמך את האתר ולבחור איזה פיצרים להכניס וכו . לעומת זאת אם קונים דומיין ומשלמים להם מקבלים כתובת אתר יותר קצצרה ומקצועית. אבל זה לא חובה וכאמור בלי זה השירות ניתן בחינם

Wordpress
wix.com

למה זה נוח ומה אפשר לעשות עם זה?

בראש ובראשונה - דף נחיתה שאפשר לפרסם לאנשי קשר שלכם, או בחתימה במייל או ברשתות חברתיות וכו ואפילו כאן בפרוג :). אצלי זה כרגע תיק עבודות ואפשרות ליצירת קשר.

יש לי במשפחה הקרובה אנשי מקצוע שמעצבים אתרים מורכבים וכו ועדיין המליצו על הפלטפורמות האלה כי העיצוב שלהם מעולה ונוח לקאסטם בהתאם לצורך.

מה עוד אפשר לעשות באתר? חנות אינטרנטית. מי שרוצה למכור לדוגמא הדפסים של הציורים יכול לפרסם שם גם מוצרים (וזה עדיף אולי בshopify.com הם אומנם לוקחים עלות חודשית אבל ההזמנות והרכישה מתבצעות דרכם, כולל ההדפסה על כל דבר , בגדים, כלים, וכל מוצר שיכולים לדמיין עם הדפס יש להם הכל, הם מטפלים במשלוח וכל ההתעסקות עם הלקוח אז זה שווה בעיני יותר מאשר לעשות כל זה בעצמך באתר פרטי, אבל זה גם אפשרי)

......

אפשר גם לעשות בלוג באתרים האלה וויקס ווארדפרס. כשכותבים בלוג, כדי להזרים מקסימום תנועה לאתר (מה שמאפשר בהמשך לשלב פרסומות) צריך לכתוב לפוסטים כותרות כאלה שאנשים מחפשים. לכתוב מושג שרק קהילת המאיירים מכירה לא יביא תנועה. לעומת זאת אם נדע מה אנשים מחפשים ונכתוב את זה בכותרת, גוגל יקדם את האתר בלי קשר לרמת הפופולריות..מביאה כאן 2 דוגמאות לאתרים שעוזרים לבניית מילות מפתח בכותרות שגוגל יקדם גם בלי שנשלם להם

. נקודה אחרונה על בלוג. בבלוג מקצועי כל פוסט נע בין 800-1500 מילים. המידע ששמים צריך להיות אמין בדוק ושימושי (לא רק בעינינו). יש בעיה לשלב סרטונים או תמונות שאינם שלך אפילו כשנותנים קרדיט. אם רוצים לקחת תצלום לדוגמא כדי להסביר על תאורה או עניין אחר יש אתר שאפשר לקחת משם סרטונים ותצלומים בלי לציין קרדיט ובלי בעייה של זכויות יוצרים
pexels.com

פוסט טוב הוא מתוכנן בכמה שלבים ולא יורים אותו מהבטן ומה שיוצא אני מרוצה. בגדול השלבים בבלוגים מקצועיים שמגיעים ל30 אלף דולר בחודש הכנסות (כן נשמע הזוי אבל אפשרי. מצריך השקעה אמנם לא כספית אבל ענקית) הם:
1. בחירת הנושא לפוסט, מתוך המושגים המקצועיים שלנו
2. אסיפת מקורות מידע לינקים ותמונות רפרנס
3. כתיבת טיוטה
4. עריכה. לעיתים לסדר מחדש מבנה, לבדוק טעויות, לצמצם או להרחיב נושאים מסויימים
5. לבחור מילות מפתח על הכתבה.
6. מספר מילים בפוסט (לדוגמא 1500 זה המינימום בבלוג בshopify) והערות נוספות לעצמך
7. בחירת כותרת בהתאם למילות המפתח שבחרנו בסעיף 5 ולא בהתאם לנושא שבחרנו בסעיף 1.
8.לינק הפוסט ותאריך פרסום הפוסט (לפעמים מתזמנים פוסט מסויים בהתאם לזמן ולצורך לדוגמא לצייר גשם נתזמן לחשוון בזמן שחיפוש הנושא הכי חם ולא לתמוז). ואז הגהה אחרונה ופרסום.

יש כלי עזר נהדר לתכנון כתבות ולתכנון בכלל. גם נוא בחינם. זה נקרא קליקאפ ויש להם גם אפליקציה לנייד שאפשר לעדכן בזמן אמת ולשלב ולערוך בתוכה בגוגל דוקס. הכותרות שלהם באנגלית אבל אפשר לכתוב אותן מחדש בעברית. אני ממליצה לכל עצמאי על קליקאפ (או יומן בתיה ;) ) זה עושה סדר נפלא בחיים.

זהו פחות או יותר. האתר שלי ממש בחיתולים ובהמשך בע"ה יהיה שיפוצים וגם בלוג

בהצלחה רבה

ומי שיש לו כבר אתר אשמח לראות ולהתרשם ולקבל רעיונות מהמקצוענים בתחום האיור. אפשר לצרף לשרשור ממש אשמח.

טלי'ה

טלי'ה נחום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
עריכה והפקת סרטים
שכחתי לציין שמילות המפתח צריכות להופיע גם בתגיות. :)

אנאל- ציור עם לב

כי לגעת בנפש- זו אומנות!
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי

אתר בוויקס

ערוץ יוטיוב טרי חדש מי שיעשה סאבסקרייב (מנוי) מבטיחה לעשות בחזרה.. ערוץ קודם הגיע ל1000 מינויים אבל הרבה מהתוכן לא שלי וזה אומר שאין אפשרות למונוטיזיציה אז העדפתי להתחיל מאפס.

כמה מילים למי שרוצה גם להכנס לתחום האתרים..
יש פלטפורמות שאפשר לעשות בהם אתר בחינם בלי לקנות דומיין ובלי לשלם על עיצוב ובניה. יש להם ממשק משתמש דיי נוח לעצב בעצמך את האתר ולבחור איזה פיצרים להכניס וכו . לעומת זאת אם קונים דומיין ומשלמים להם מקבלים כתובת אתר יותר קצצרה ומקצועית. אבל זה לא חובה וכאמור בלי זה השירות ניתן בחינם

Wordpress
wix.com

למה זה נוח ומה אפשר לעשות עם זה?

בראש ובראשונה - דף נחיתה שאפשר לפרסם לאנשי קשר שלכם, או בחתימה במייל או ברשתות חברתיות וכו ואפילו כאן בפרוג :). אצלי זה כרגע תיק עבודות ואפשרות ליצירת קשר.

יש לי במשפחה הקרובה אנשי מקצוע שמעצבים אתרים מורכבים וכו ועדיין המליצו על הפלטפורמות האלה כי העיצוב שלהם מעולה ונוח לקאסטם בהתאם לצורך.

מה עוד אפשר לעשות באתר? חנות אינטרנטית. מי שרוצה למכור לדוגמא הדפסים של הציורים יכול לפרסם שם גם מוצרים (וזה עדיף אולי בshopify.com הם אומנם לוקחים עלות חודשית אבל ההזמנות והרכישה מתבצעות דרכם, כולל ההדפסה על כל דבר , בגדים, כלים, וכל מוצר שיכולים לדמיין עם הדפס יש להם הכל, הם מטפלים במשלוח וכל ההתעסקות עם הלקוח אז זה שווה בעיני יותר מאשר לעשות כל זה בעצמך באתר פרטי, אבל זה גם אפשרי)

......

אפשר גם לעשות בלוג באתרים האלה וויקס ווארדפרס. כשכותבים בלוג, כדי להזרים מקסימום תנועה לאתר (מה שמאפשר בהמשך לשלב פרסומות) צריך לכתוב לפוסטים כותרות כאלה שאנשים מחפשים. לכתוב מושג שרק קהילת המאיירים מכירה לא יביא תנועה. לעומת זאת אם נדע מה אנשים מחפשים ונכתוב את זה בכותרת, גוגל יקדם את האתר בלי קשר לרמת הפופולריות..מביאה כאן 2 דוגמאות לאתרים שעוזרים לבניית מילות מפתח בכותרות שגוגל יקדם גם בלי שנשלם להם

. נקודה אחרונה על בלוג. בבלוג מקצועי כל פוסט נע בין 800-1500 מילים. המידע ששמים צריך להיות אמין בדוק ושימושי (לא רק בעינינו). יש בעיה לשלב סרטונים או תמונות שאינם שלך אפילו כשנותנים קרדיט. אם רוצים לקחת תצלום לדוגמא כדי להסביר על תאורה או עניין אחר יש אתר שאפשר לקחת משם סרטונים ותצלומים בלי לציין קרדיט ובלי בעייה של זכויות יוצרים
pexels.com

פוסט טוב הוא מתוכנן בכמה שלבים ולא יורים אותו מהבטן ומה שיוצא אני מרוצה. בגדול השלבים בבלוגים מקצועיים שמגיעים ל30 אלף דולר בחודש הכנסות (כן נשמע הזוי אבל אפשרי. מצריך השקעה אמנם לא כספית אבל ענקית) הם:
1. בחירת הנושא לפוסט, מתוך המושגים המקצועיים שלנו
2. אסיפת מקורות מידע לינקים ותמונות רפרנס
3. כתיבת טיוטה
4. עריכה. לעיתים לסדר מחדש מבנה, לבדוק טעויות, לצמצם או להרחיב נושאים מסויימים
5. לבחור מילות מפתח על הכתבה.
6. מספר מילים בפוסט (לדוגמא 1500 זה המינימום בבלוג בshopify) והערות נוספות לעצמך
7. בחירת כותרת בהתאם למילות המפתח שבחרנו בסעיף 5 ולא בהתאם לנושא שבחרנו בסעיף 1.
8.לינק הפוסט ותאריך פרסום הפוסט (לפעמים מתזמנים פוסט מסויים בהתאם לזמן ולצורך לדוגמא לצייר גשם נתזמן לחשוון בזמן שחיפוש הנושא הכי חם ולא לתמוז). ואז הגהה אחרונה ופרסום.

יש כלי עזר נהדר לתכנון כתבות ולתכנון בכלל. גם נוא בחינם. זה נקרא קליקאפ ויש להם גם אפליקציה לנייד שאפשר לעדכן בזמן אמת ולשלב ולערוך בתוכה בגוגל דוקס. הכותרות שלהם באנגלית אבל אפשר לכתוב אותן מחדש בעברית. אני ממליצה לכל עצמאי על קליקאפ (או יומן בתיה ;) ) זה עושה סדר נפלא בחיים.

זהו פחות או יותר. האתר שלי ממש בחיתולים ובהמשך בע"ה יהיה שיפוצים וגם בלוג

בהצלחה רבה

ומי שיש לו כבר אתר אשמח לראות ולהתרשם ולקבל רעיונות מהמקצוענים בתחום האיור. אפשר לצרף לשרשור ממש אשמח.
מדהים!
תודה רבה על שיתופך, חידשת לי פה כמה דברים.
את יכולה לראות שיש לי גם אתר של ויקס.
בהצלחה עם האתר והבלוג!

טלי'ה

טלי'ה נחום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
עריכה והפקת סרטים
מדהים!
תודה רבה על שיתופך, חידשת לי פה כמה דברים.
את יכולה לראות שיש לי גם אתר של ויקס.
בהצלחה עם האתר והבלוג!

אוהו איזה אתר מושקע וסופר מקצועי! נרשמתי מיד לבלוג שלך, סמיילי מאושר :)

כיף שגיליתי אתר שלך. אני ממש בהתחלה כמו שאת רואה וכל שיתוף של מי שהספיק להתמחות מלמד המון

יד בנימין.. ? יש לי שם בת דודה, ציירת אפית.. מעניין אם מכירה.

אנאל- ציור עם לב

כי לגעת בנפש- זו אומנות!
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
אוהו איזה אתר מושקע וסופר מקצועי! נרשמתי מיד לבלוג שלך, סמיילי מאושר :)

כיף שגיליתי אתר שלך. אני ממש בהתחלה כמו שאת רואה וכל שיתוף של מי שהספיק להתמחות מלמד המון

יד בנימין.. ? יש לי שם בת דודה, ציירת אפית.. מעניין אם מכירה.
ייתכן...נראה לי מתאים לשיחה פרטית ולא לשיחה פה ע"ג הפורום.

טלי'ה

טלי'ה נחום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
עריכה והפקת סרטים
לא כתבתי שם או פרטים מזהים.. לא לדאוג. קודם שואלת אותה :)

טלי'ה

טלי'ה נחום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
עריכה והפקת סרטים

כתובת אתר מעודכנת

רות הכטמן

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
באתר שלך חסום חלק מהתמונות...
אך כל השאר נראה מגרה, בפרט ההסבר המפורט שלך.
תודה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה