טיול בחו"ל אתר קיווי

סוכנות נכספה

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
הזמנתי טיסה ב'קיווי', בפרטי נוסע היה כתוב להכניס שם באנגלית ומספר דרכון או תעודת זהות,
היות שעוד לא היה לי את הדרכון אז הכנסתי את המספר תעודת זהות.

הבעיה היא שהבחנתי שבעצם המערכת כותבת שהיא תעשה לי צ'ק אין אוטומטי ברגע שיפתח, אבל בעצם אף פעם לא נתתי מספר דרכון! (הטיסה עם רינאייר)

שלחתי להם פניה, ענו לי שכן, יש להם את המספר דרכון שלי, עניתי שלא יכול להיות הרי אף פעם לא הזנתי את זה, אז שלחו לי את המספר זהות, ניסיתי להסביר להם שמה פתאום, זה לא הדרכון,
התשובה הלקונית היתה, אם טעית במספר יש לך טופס למלא ולשלוח אלינו ואנו נתמחר לך כמה יעלה התיקון!!!!
ניסיתי להסביר זאת לא טעות, זה מספר זהות, ולא דרכון, אבל הם או שלא הבינו, או שלא רוצים להבין.
והעלות לשינוי זה הון תועפות.

אממה, לכאורה יש עוד כאלו שנפלו עם הדבר הזה לא?

אברך צעיר (?)

משתמש פעיל
זו לא בעיה
כשנפתח הזמן לעשות צ'ק אין (48 שעות לפני. תעקוב איך זה אצלך)
הם לא עושים מיד, לוקח להם שעה-שעתיים
תרוץ מיד לאתר חברת התעופה ותעשה צ'ק אין לעצמך. זה אמור לעבוד

נ.ב. אם אתה נוסע לאירופה, נשאר לי חבילת גלישה והמון דקות שיחה של חברת 'סים זול' שתקף לעוד 27 ימים אשמח למכור בזול...

סוכנות נכספה

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
זו לא בעיה
כשנפתח הזמן לעשות צ'ק אין (48 שעות לפני. תעקוב איך זה אצלך)
הם לא עושים מיד, לוקח להם שעה-שעתיים
תרוץ מיד לאתר חברת התעופה ותעשה צ'ק אין לעצמך. זה אמור לעבוד

נ.ב. אם אתה נוסע לאירופה, נשאר לי חבילת גלישה והמון דקות שיחה של חברת 'סים זול' שתקף לעוד 27 ימים אשמח למכור בזול...
תודה, אבל זה לא ברינאייר שהם עושים אוטומטי.
בכל אופן הסתדרתי.
איך מוחקים אשכול?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה