הי שמח לשתף אתר חדש שעיצבתי עבור 'סבונים' אשמח לחווות דעתכם..
אה. ואגב לרגל הפתיחה יש קופון 10% הנחה שווה להיכנס!
סבונים - ניחוחות ואוירה
סבונים - ניחוחות ואוירה
כנראה תקלת שרת אצלך. אצלי תקיןלחצתי על המיוחדים שלנו, קפץ לי פרסום להירשם לרשימת תפוצה, ומיד אחר כך כתוב שהדף המבוקש לא נמצא
אז הבנתי שהדף שקופץ, זה מתי שנכנסים לאתר, ואם לחצתי כבר על כפתור, אז זה נכנס בדף הבא.כנראה תקלת שרת אצלך. אצלי תקין
צודקקאז הבנתי שהדף שקופץ, זה מתי שנכנסים לאתר, ואם לחצתי כבר על כפתור, אז זה נכנס בדף הבא.
ב. אני מדבר כשלחצתי על "המיוחדים שלנו" שנמצא מיד במרכז העמוד ולא למעלה ולא למטה.
ג. זה הקישור שקיבלתי.
מיוחדים - סבונים
זה עמוד המיחודים שלנו. כאן אנחנו ציגים את ההפתעות. מארזים ייחודיים ואיכותיים שמותירים חותם בלתי נשכח וקופונים שווים שחוסכים לכם הרבה כסףsabonimjerusalem.co.il
כמובן אם זה מעניין אותך...
ברורההערה נוספת, במוצרים שיש הנחה, איך אני יודע מה המחיר הסופי של המוצר?
האם כתוב המחיר הראשון וכמה הנחה?
וואו איזה אתר מושלם!הי שמח לשתף אתר חדש שעיצבתי עבור 'סבונים' אשמח לחווות דעתכם..
סבונים - ניחוחות ואוירה
כן שמתי לב לזה גםצודקק
נכון.וואו איזה אתר מושלם!
אהבתי ממש
השתמשת בג'ט נכון?
ברור,נכון.
למה שמת לב גם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: