נשמע פנטסטי.נכתב ע"י yuba;1983744:שמעתי שיש אתר שמוריד מהיוטיוב שירים וסרטונים גם אם היטיוב חסום,
ז''א שמים באתר את הקישור וכותבים מייל ואז נשלח הודעה במייל אם קישור לאתר הזה להורדת הקובץ שבחרת, מישהו מכיר?
אני מקווה שיש דבר כזה שפתוח באתרוג...
לי זה חסום בכל אופן....נכתב ע"י קורג;1983758:
נכתב ע"י פלאפון;1983757:http://pop3.co.il/2452/6-אתרים-להורדת-סרטונים-מיוטיוב-און-ליין/
לא הבנתי בדיוק למה התכוונת תנסי פה...
נכתב ע"י קורג;1983758:
נכתב ע"י yuba;1983744:שמעתי שיש אתר שמוריד מהיוטיוב שירים וסרטונים גם אם היטיוב חסום,
ז''א שמים באתר את הקישור וכותבים מייל ואז נשלח הודעה במייל אם קישור לאתר הזה להורדת הקובץ שבחרת, מישהו מכיר?
אני מקווה שיש דבר כזה שפתוח באתרוג...
נכתב ע"י mat;1983772:שמעתי שיש אינטרנט פנטסטי. שאפשר לצפות שם בכל סרטון ביוטיוב. קוראים לזה אינטרנט של בזק בינלאומי. ואף פעם זה לא חסום.
האמת שיש הרבה חברות אינטרנט כאלה.
אני לא מבין אתם רוצים או מחפשים דרך לעקוף את הסינון?? אז בשביל מה יש לכם אותו??
ואם מצאתם דרך לפחות אל תחטיאו את כל עם ישראל.
חסום...נכתב ע"י soundwave;1983967:ב"ה
לא מבין למה אתה נמהר לתקוף.
ביוטיוב סך הכל יש המון המון סרטונים טובים שיכולנו להיעזר בהם אך מפאת הפיתויים והאיסורים המיידים שיכולים לקפוץ לעיניים זה בעיה.
אם היה לי קישור לסרטון שאני יודע שהוא טוב ב 100 אחוז ואני רוצה להוריד אותו למחשב
איפה פה הבעיה?
אתה לא יודע שהקישור הוא 100 אחוז? אל תוריד!
והרי לך הסינון.
לי אישית היה מתאים להוריד "שעתיים רצופות של שירי ילדים משנות ה90" או משהו בסגנון.
שוב , צריך שמישהו ישלח לך את הקישור.
ולענייננו , נסו את
http://keepvid.com/
שמים שם את הקישור ואפשר להוריד את הסרטון או רק את הסאונד אם זה לא חסום כמובן....
נכתב ע"י ismi1234;1984002:זה גם חסום?
http://keepvid.com/
אבל באותה מידה יש כמויות בלתי נתפסות של סרטונים אסורים ממש מדאורייתא. אם אתה סומך על עצמך מה להוריד ומה לא אתה יכול לגלוש באינטרנט פרוץ ולהחליט היכן תגלוש והיכן לא.נכתב ע"י soundwave;1983967:ב"ה
לא מבין למה אתה נמהר לתקוף.
ביוטיוב סך הכל יש המון המון סרטונים טובים שיכולנו להיעזר בהם אך מפאת הפיתויים והאיסורים המיידים שיכולים לקפוץ לעיניים זה בעיה.
אם היה לי קישור לסרטון שאני יודע שהוא טוב ב 100 אחוז ואני רוצה להוריד אותו למחשב
איפה פה הבעיה?
אתה לא יודע שהקישור הוא 100 אחוז? אל תוריד!
והרי לך הסינון.
לי אישית היה מתאים להוריד "שעתיים רצופות של שירי ילדים משנות ה90" או משהו בסגנון.
שוב , צריך שמישהו ישלח לך את הקישור.
די מבין את אלה שרוצים יוטיוב פתוח, לא כל מי שגולש ברשת הוא גבר.נכתב ע"י moishy;1984038:אבל באותה מידה יש כמויות בלתי נתפסות של סרטונים אסורים ממש מדאורייתא. אם אתה סומך על עצמך מה להוריד ומה לא אתה יכול לגלוש באינטרנט פרוץ ולהחליט היכן תגלוש והיכן לא.
נכתב ע"י moishy;1984038:אבל באותה מידה יש כמויות בלתי נתפסות של סרטונים אסורים ממש מדאורייתא. אם אתה סומך על עצמך מה להוריד ומה לא אתה יכול לגלוש באינטרנט פרוץ ולהחליט היכן תגלוש והיכן לא.
דרך איש ישר בעיניו...נכתב ע"י soundwave;1984069:ב"ה
תקרא שוב את ההודעה הראשונה שלי. ותראה שהתגובה שלך לא עניינית.
רשמתי שמישהו צריך לשלוח לך את הקישור.
וגם רשמתי את הבעיתיות הגדולה שיש ביוטיוב פרוץ.
נכתב ע"י moishy;1984038:אבל באותה מידה יש כמויות בלתי נתפסות של סרטונים אסורים ממש מדאורייתא. אם אתה סומך על עצמך מה להוריד ומה לא אתה יכול לגלוש באינטרנט פרוץ ולהחליט היכן תגלוש והיכן לא.
יש הבדל עצום, מכיון שאפשר לחפש קישורים לסרטונים ביוטיובץ לא צריך שמישהו מוכר ואמין ישלח אותו.נכתב ע"י מקופלת;1984113:זה לא שיוטיוב נפתח לו בגלל הקישור.
הוא מקבל קישור שמאפשר לו רק הורדה באמצעות אתר אחר.
אין הבדל בין זה לקובץ מצורף.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: