בחצוצרה לא כל כך קשה להוציא קול, כך שלא צריך ניסיון מנגן מומחה כדי להבין שזה לא עובד,הבאתם לנגן מנוסה לנסות?
לא... לא מכירה מישהו.... זה חצוצרה למתחילים אבל לא מיועדת ללימוד נגינה. הילד מאוד רוצה חצוצרה כמעט אמיתית אבל כשנושפים שומעים את האויר עובר חלק כאילו חסר איזה חלק בפייה...הבאתם לנגן מנוסה לנסות?
צריך לכאו' לשלוח לחברה/חנות/יצרן, בכל אופן זה בעיה בחצוצרה ולא בילדלא... לא מכירה מישהו.... זה חצוצרה למתחילים אבל לא מיועדת ללימוד נגינה. הילד מאוד רוצה חצוצרה כמעט אמיתית אבל כשנושפים שומעים את האויר עובר חלק כאילו חסר איזה חלק בפייה...
זה מה שעשיתי אבל בינתיים אין תגובה...צריך לכאו' לשלוח לחברה/חנות/יצרן, בכל אופן זה בעיה בחצוצרה ולא בילד
לא... לא מכירה מישהו.... זה חצוצרה למתחילים אבל לא מיועדת ללימוד נגינה. הילד מאוד רוצה חצוצרה כמעט אמיתית אבל כשנושפים שומעים את האויר עובר חלק כאילו חסר איזה חלק בפייה...
וואו, דבר ראשון תודה על התגובה, כך כתוב על החצוצרה למתחילים אבל האמת אין לי מושג בחצוצרות והבן שלי רצה חצוצרה כמעט אמיתית.....מה??????????
ממש לא הבנתי................................................
אין כה דבר חצוצרה למתחילים...
זה לא אורגנית
תתחילו להפנים שמתחילים הם גם כן מנגנים... (אין כזה דבר התחלתי למוד לנגן.. אנחנו לומדים לעשות משהו על ידי שעושים אותו ..)
ולפי התיאור הזה זה נשמע שהוא פשוט לא יודע לנגן..
אם האויר עובר חלק..
כרעיון הוא צריך להצמיד את השפתיים אל החצוצרה(לא לבלוע אותה..) ואז לתת נשיפה כמו של בלון
טווווווווווווווווו
וואו, דבר ראשון תודה על התגובה, כך כתוב על החצוצרה למתחילים אבל האמת אין לי מושג בחצוצרות והבן שלי רצה חצוצרה כמעט אמיתית.....
יכול להיות שזה מאוד קשה לנגן בחצוצרה?????? חשבתי שזה כמו צפצפה עכשיו אני מרגישה טיפשה
חחה אל תצחקי עלי..... אף פעם לא התעמקתי בענייני חצוצרות... האמת שזה מאוד קשה אולי בגלל איכות החצוצרה.....הילד בן 6.5. הוא התעקש על חצוצרה אמיתית בשביל תחפושת...זה לא קשה..
בן כמה הוא??
זה ממש לא כמו צפצפה... זה כמו שופר...
וואו!!
עשית לי ת'יום הראיתי את זה למורות בצוות והן רעדו מצחוק...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: