אולי בכ"א תבדקי מולםאוףףףף חבל.........
חופשי שנתי עלה באזור 1400עכשיו אני רוצה להחליפו ולשדרגו (אפי' בתוספת כסף)לחופשי שנתי רגיל של 225 ש"ח שיהיה מתאים גם למחוץ לפריפריה
לפני שבועיים או שלוש - לא היה בעיה כזו, מנסיוןאין כעת אפשרות הטענה של חופשי שנתי
אני עשיתי את זה לפני כמה שניםעשיתי כרטיס סטודנט לפני כמה חודשים
ויש לי חופשי שנתי פריפריה שעלותו היתה 600 ש"ח
עכשיו אני רוצה להחליפו ולשדרגו (אפי' בתוספת כסף)לחופשי שנתי רגיל של 225 ש"ח שיהיה מתאים גם למחוץ לפריפריה
נראה לכם שיש סיכוי שב"על הקו" יסכימו לעשות לי את זה????????????
מישהי התנסתה בזה?
אז עד מתי אפשר להטעין שנתי ?לפני שבועיים או שלוש - לא היה בעיה כזו, מנסיון
לא יודעת עד מתי אפשר להטעין שנתי בפועל - אבל בכל מקרה השנתי הזה מסתיים ב- 14/10/2023 כך שבאיזשהו שלב זה כבר לא משתלםאז עד מתי אפשר להטעין שנתי ?
אמצע פברואר.אז עד מתי אפשר להטעין שנתי ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: